Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Manson: ejtették a vádakat!

Marilyn Manson - Manson: ejtették a vádakat!

A svájci hatóságok Marilyn Manson ügyében nem találtak elég bizonyítékot a vádemelésre, így fellélegezhet a nem mindennapi rocker! Marilyn Manson ellen egy svájci keresztény csoport tett feljelentést egy zürich-i koncertje kapcsán, de mint látható nem jártak sikerrel!

Marilyn Manson ügyét vezető svájci zürich-i hatóságok hétfőn jelentették be, hogy nem találtak a rocker ellen elég bizonyítékot, hogy a vádemelést megtegyék.

Egy keresztény szellemiségű csoport tett feljelentést Manson ellen a svájci vallásokat védő törvényi rendelkezések megszegése miatt, egy 2001-es Zürich-ben adott koncertje kapcsán. Szerintük a fellépésen nem tartotta tiszteletben a svájci törvényeket. A rendőrség megállapítása szerint viszont nem bizonyítható a keresztény csoport állítása, így Marilyn Manson és rajongói megnyugodhatnak, hiszen így végleg elkerülte a bírósági tárgyalást Manson.

Marilyn Manson - Manson: ejtették a vádakat!

Ugyanez a csoport már megpróbálta Marilyn Manson legutóbbi svájci fellépéseit bojkottálni. Akkor és most is sikertelenül zárult az akció.

fkriszta

2003. 12. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 17. 0:00
Szióka!Én Manson-t is imádom.Egy kicsit groteszk de szerintem nagyon állat.Az is tettszik ahogy kinéz meg az is amilyen a zenéje.Király!!!!!
Vendég 2003. 12. 17. 0:00
Fasza
Vendég 2003. 12. 18. 0:00
A sátán nem csak olyan lehet mint a horror filmekben(csúnya).Nem olyan ostoba hogy olyan alakban jöjjön csábitani tud ő és szolgái szép divatos ruhákban járni ötletes divatos dolgokat mutatni az embereknek énekelni is zenélni is bizonyitottan tud(a biblia szerint lázadása elött ő volt a legjobb zenész a nennyben)
Vendég 2003. 12. 18. 0:00
csak ha már leuralt téged és bekerült az életedbe illetve a halálod után mikor a hallhatalan lelked az övé lesz mutatja meg igazi énjét.persze sokakat vonz a horror filmes alakja is meg akik utánozni próbálják a csúnyát a gonoszt.Sok ilyen utánozó nem is tudja mit tesz és belülröl nem is olyan gonosz csak valami meghökkentőt akar mutatni ebben a vad világban.Nagyobb baj ha buta vagy a gonszra hajlamos emberek komolyan veszik(jó a zene és a show buli van akkor az ördög is pozitiv figura)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Manson: ejtették a vádakat! cikk képei
Marilyn Manson - Manson: ejtették a vádakat!Marilyn Manson - Manson: ejtették a vádakat!