Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VIVA Teleton - karácsonyi gyűjtés az S.O.S. Gyermekfalu számára

VIVA - VIVA Teleton - karácsonyi gyűjtés az S.O.S. Gyermekfalu számára

December 20-án és 21-én a VIVA televízió kétszer hat és fél órás élő adással , a VIVA Teleton - Hazai pálya extra adásával próbál segíteni az S.O.S. Gyermekfalu kis lakóinak. Az adás alatt és egész decemberben a 06 81 320 380-as telefonszámon várják a cégek és magánszemélyek felajánlásait.

Olyan nagyszabású szórakoztató produkcióra készül hazánk egyetlen zenei csatornája, mely még soha nem volt a VIVA életében, sőt a hazai televíziózásban is csak ritkán. December 20-án és 21-én a kétszer hat és fél órás élő adás a VIVA hagyományait folytatja, hiszen karácsony környékén a zenecsatorna mindig szervez jótékonysági akciót.

Idén a VIVA Teleton - Hazai pálya extra élő adásában számos hazai zenész meghívását tervezik... várhatóan jelen lesz többek között Ákos, a Back II Black, a Crystal, a Fiesta, Király Linda, a TNT, a Unique, Varga Zsuzsa, a Venus, a V-Tech, a Zanzibar és Zsédenyi Adrienn is. Eljönnek a Barátok közt sztárjai, több hazai élsportoló, és a VIVA jelenlegi és egykori műsorvezetői is.

" Ez egy szórakoztató műsor lesz, a sztárok énekelni fognak, beszélgetünk velük, de lesz sütés-főzés, gyertyaöntés, koktélkészítés és mindenféle őrült program "- mondja Lilu, aki Balázzsal együtt a műsor házigazdája lesz.
"Ám a legfontosabb célunk, hogy együtt legyünk és együtt segíthessünk: az adás ideje alatt a feltüntetett telefonszámon várjuk a különböző cégek és magánszemélyek felajánlásait is. Az adományoknak egyébként jó helye lesz: az S.O.S. Gyermekfalu kis lakói kapják majd."

A csatorna legfontosabb célja tehát, hogy segíthessen: egész decemberben a 06 81 320 380-as telefonszámon (a hívás díja 240,- Ft + ÁFA) várják a különböző cégek és magánszemélyek felajánlásait is.

fkriszta

2003. 12. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 31. 0:00
Rohadjatok meg
Vendég 2004. 01. 10. 0:00
Úgy szar az egész, ahogy van.Szarabbat már nem is találhattatok volna ki.Nem akarom bántani a magyarokat, hisz én is magyar vagyok, de ezen +látszik, hogy magyar.Ezer bocs mindenkitől, akinek tetszik, de úgy látom itt nem sok jó vélemény van.............
Vendég 2009. 01. 28. 19:27
Szopjále
Vendég 2009. 12. 05. 20:35
Remélem Még 20 Adikáig Sokkal Több Fellépő Jön Össze Mert Így Ellégé Vacak De Attól Még Biztosan Más Élvezni Fogja A Műsort Sok Pénz Legyen Az Üveg Dobozba Ami A Tűzoltó Utcai Kórházba Megy Majd Üdv: T 183 Timcsi

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

VIVA Teleton - karácsonyi gyűjtés az S.O.S. Gyermekfalu számára cikk képei
VIVA - VIVA Teleton - karácsonyi gyűjtés az S.O.S. Gyermekfalu számára