Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ozzy törölve, viszont jön Pink

Pink - Ozzy törölve, viszont jön Pink

Most már biztos: a Black Sabbath valamikori frontembere, Ozzy Osbourne a napokban történt balesete után lemondta jövő év eleji koncertjeit, így a február 13-i BS Arénában meghirdetett koncertje is elmarad. Viszont hazánkba látogat április 5-én Pink!

A Multimedia Concerts KFt. által kiadott információk alapján Ozzy Osbourne jövő év február 13-i, Budapest Sportarénabeli koncertje elmarad. Még nem tudni, mikorra lesz olyan állapotban Ozzy, hogy folytatni tudja európai koncertturnéját. A koncertjegyek a vásárlás helyén 30 napon belül visszaválthatók vagy becserélhetők a Kool and the Gang/Earth Wind and Fire december 28-i, vagy a Pink 2004. április 5-i koncertjére.

Pink - Ozzy törölve, viszont jön Pink

Igaz, hogy ez az Ozzy rajongókat nem kárpótolja, de a hírek szerint 2004. április 5-én este hazánkban teszi tiszteletét Pink, méghozzá a Budapest Sportaréna színpadán !!! Nem mindennapi koncertre számíthatunk, ismerve az énekesnő eredeti és energikus előadásmódját.

Jegyárak:
5900, - HUF
6900 (álló) -HUF
8500, -HUF
9500, - HUF
16000 (VIP) HUF.

Jegyek a nagyobb jegypénztárakban kaphatók, valamint az alábbi weboldalon rendelhetők!

fkriszta

2003. 12. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 17. 0:00
most akkor nyugodjon meg a pici lelkem? de basszus!!!! engem nem zavar pink meg semmi, mert amit nem szeretek azt nem hallgatok,nem kell semmmit se túlreagálni, h hogy lehet azt rini, h no problem Ozzynem jön de pink igen! mintha egy fémszivű Ozzy rajongót bármennyire is vigasztalna h jön pink csók
Vendég 2003. 12. 17. 0:00
Ne haragudjanak a fémszívű Ozzy rajongók, tudom, hogy már sokadjára várat meg titeket a nagy rocker. Szomorú hír, de ez van! Egy ilyen komoly baleset után, tényleg csoda lett volna, ha heteken belül felépül és még színpadra is áll. :(( Viszont ha azt nézed, hogy hazánkba mely külföldi előadó látogat, nem túl sok a felhozatal. Pink neve szerintem sokaknak örömhír, mégha nem is ugyanarról a táborról van szó! Remélem mihamarabb már boldogan értesíthetlek Titeket arról, hogy mikor fogja bepótolni a már sokadjára elhalasztott koncertjét, Ozzy! Üdv: F. Kriszta

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ozzy törölve, viszont jön Pink cikk képei
Pink - Ozzy törölve, viszont jön PinkPink - Ozzy törölve, viszont jön Pink