Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

De La Soul: jövőre két új album

De La Soul - De La Soul: jövőre két új album

Nemrég hazánkban a DMC bajnokságon fellépő rap trió, a De La Soul csapata a jelek szerint jövőre visszatér, még hozzá két új albummal! Közel 15 éve létező rap formáció most egy lemezt külön a DJ k-nek szán, míg a másik egy igazi De La Soul lemez lesz.

Hosszú várakozás után a De La Soul csapata, MCs Posdnous, Dave és DJ Maseo a jövő évben két új albummal tér vissza. Az elmúlt 15 évben folymatosan bizonyított a De La soul rap triója, igaz rajongóikat az elmúlt időszakban nem túlságosan kényeztették el, mivel régóta nem adtak ki lemezt, most viszont újult erővel térnek vissza. Ennek a jele, hogy azonnal két albumot dobnak a piacra.

"Nemrég fejeztük be a két album stúdiómunkálatait." - nyilatkozta Posdnous. "Az egyik album kifejezetten Djk-nek készült, csak egy-két olyan dal van rajta, amiben én és Dave rappelünk. A másik lemez viszont egy igazi De la Soul lemez lesz. "

fkriszta

2003. 12. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 20. 0:00
Elég rövidre sikerült. Feat. előadókról és producerekről nem esett szó, ami ebben a szakmában meglehetősen fontos. A "részletek" nem tartalmazott részleteket, lényegében ugyanaz olvasható, mint ami a főoldalon, csak több mondatban megszerkesztve. Amint lezs valami kiegészítő hír, azonnal ráharapok. miska
Vendég 2003. 12. 21. 0:00
Mert ennyit tudunk! Ha nyilvánosságra hoznak bármi pontosabbat, hidd el, leírom! Kriszta

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

De La Soul: jövőre két új album cikk képei
De La Soul - De La Soul: jövőre két új album