Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

AZ 'NSync tagjait rasszizmussal vádolja ex-menedzserük

NSync - AZ 'NSync tagjait rasszizmussal vádolja ex-menedzserük

Ibrahim Duarte, az 'NSync együttes korábbi turné menedzsere az 'NSync tagjait pereli, mivel elmondása szerint a csapat tagjai többször rasszista kijelentéseket tettek irányába. A perben 10 millió dollárnak megfelelő összeget követel az 'NSync tagjaitól.

Maga a per ez év november 25-én indult a New York Városi Bíróságon, amiben az 'NSync ex-menedzsere azzal vádolja az együttest, hogy többször is rasszista kijelentéseket tettek vele szemben, mialatt a csapat mellett dolgozott.

Ibrahim Duarte, aki színesbőrű, példának egy olyan esetet hozott fel, amikor egy vita során Justin Timberlake négernek nevezte, sőt állítása szerint az 'NSync tagjai sorozatosan ilyen stílusban beszéltek az afro-amerikai alkalmazottakkal. Volt olyan eset is, amikor nem utazhatott ugyanazzal a turnébusszal, amivel a csapat tagjai, mert Lance Bass nem akart egy színesbőrű embert nézni egész úton.

Duarte 1999. januárjától 2000. decemberéig dolgozott együtt a fiúkkal. Ibrahim Duarte a szakmában már veteránnak számít azzal a 25 évvel, amit zenekarok mellett töltött, többek között a Kool and the Gang, a Color Me Badd és Baha Men oldalán.

Egyébként Duarte már múlt év júniusában egy pert indított az 'NSync-es fiúkkal szemben, amiben 155 ezer dollárt követelt, elmaradt menedzseri fizetés jogcímén. Ebben a perben jóval nagyobb a tét, hiszen ha bebizonyosodnak a vádak, akkor bizony közel 10 milliót kell leperkálni az 'NSync tagjainak.

A vádakról még nem nyilatkozott az 'NSync sajtószóvivője. Várjuk a fejleményeket!

fkriszta

2003. 12. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 05. 0:00
Ezek nagy nyálasok kik nagyon nyálasan szívnák a cigit ezért inkább nem cigiznek.Tinik bálványaik nem zenészek. Ha a rapperek buzik mert szopják egymást ezek akkor nagyobb rapperek mint Eminem.
Vendég 2004. 07. 22. 0:00
Kapják be!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 11. 05. 14:14
Szerintem jobbak voltak ŐK mint a BSB!!!! helyes volt köztuk Justin Timberlake sztm a mai napig is helyes!!! Csak Cameron a GÁZ!!!! sok puszi a Justin vagy az N'sync rajongóknak!!! UI: aki nem ismeri őket hallgasák meg őket és utána itélkezzenek!!! egyit erről!!! Jné
Vendég 2004. 11. 05. 14:28
JUSTIN THE KINGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BYE!!!! MS.Jné

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

AZ 'NSync tagjait rasszizmussal vádolja ex-menedzserük cikk képei
NSync - AZ 'NSync tagjait rasszizmussal vádolja ex-menedzserük