Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ajándékgyűjtési akció a Millenárison

Millenáris - Ajándékgyűjtési akció a Millenárison

Tavaly a Millenáris Kht. karácsonyi játékgyűjtést szervezett, amelynek kedvezményezettjei állami gondoskodásban élő gyermekek voltak.

A gyűjtés – nem utolsó sorban a sajtó segítségének is köszönhetően – nagyon nagy sikerrel járt: több mint 50 köbméter adomány gyűlt össze, melyből az Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium segítségével több ezer gyermeknek sikerült örömet okozni.

Ezen a sikeren felbuzdulva, idén is hasonló akciót szerveztünk, melyhez az Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium ismét csatlakozott.

A sajtó támogatásának is köszönhetően az akció hamarosan az egész ország által ismertté vált. Az elmúlt három hétben folyamatosan érkeztek a Millenáris Parkba az adományok, melyeket az ország 66 intézményébe juttattunk el.

A beérkezett adományokat – melyek mennyisége már most meghaladja a tavalyit – a Millenárison kívül a fővárosi és a megyei területi gyermekvédelmi szakszolgálatok gyűjtötték össze, és a helyi nagycsaládos egyesületek hatékony közreműködésével juttatták el a rászorulóknak, nagycsaládosoknak, egyszülős családoknak, fogyatékos gyermeket nevelőknek. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Székesfehérvár környékén például több százan kaptak az akciónak köszönhetően ajándékot. A játékgyűjtési akció utolsó napját, 2003. december 21-ét követően történik meg az összesítés, minden adomány még karácsony előtt eljut a címzettekhez.

A játékgyűjtési akció utolsó napján, 2003. december 21-én 17 órakor jelképes és ünnepélyes ajándék-átadásra kerül sor a Millenáris Fogadójában.

Az ajándékokat átadják:
Kökény Mihály miniszter – ESZCSM
Medgyessyné Csaplár Katalin – a miniszterelnök felesége
Mizsei Zsuzsa ügyvezető igazgató – Millenáris Kht.
Márki László – NOE

Simon Péter

2003. 12. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 12. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ajándékgyűjtési akció a Millenárison cikk képei
Millenáris - Ajándékgyűjtési akció a Millenárison