Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zorán ismét aranylemezes!

Zorán - Zorán ismét aranylemezes!

Zorán október 13-án megjelent "Koncert 2003" című lemeze a napokban bearanyozódott! A lemez 2003. április 25-én a Budapest Sportarénában adott nagysikerű koncert anyagát rögzíti.

"Régen éreztem ekkora izgalmat koncert előtt - ismeri el Zorán. Óriási volt a tét, a közönséget eddig még soha nem próbált eseményre hívtuk. Új volt a helyszín, irtózatosan bonyolult volt a technikai háttér, óriási stáb dolgozott mögöttünk. Azt hiszem, - mindent összevetve - nemzetközi mércével mérve is büszkék lehetünk erre a produkcióra."

A koncerten a 74 tagú Magyar Rádiózenekar Vásáry Tamás főzeneigazgató vezényletével szólaltatta meg többek között az "Apám hitte", "A szerelemnek múlnia kell", a "Sed non est Pax", a "Volt egy tánc", "Kell ott fenn egy ország" című számokat. A dalok átültetésére Presser Gábor, Wolf Péter, Malek Miklós és Holló Aurél vállalkozott. A szimfonikus zenekar mellett természetesen Zorán már szinte állandónak mondható zenésztársai is közreműködtek a koncerten (többek között Horváth Kornél, Sipeki Zoltán, Orosz Zoltán).

Az idei országos turné előadásain természetesen nem lehetett ott mindenki, mint ahogy az előadássorozat csúcspontját jelentő Aréna-koncerten sem. Nekik enged bepillantást a "Koncert 2003" album (CD/MC) és DVD. Az albumból alig két hónap alatt 15.000 példány talált gazdára, és így ilyen rövid idő alatt aranylemezes státuszt ért el!!!!

A DVD-n a koncert mellett három videóklip, az előkészületekről szóló kisfilmek és más extrák találhatóak. A 96 csatornára rögzített hang és a 16 kamerával felvett képi anyag jelzi: az alkotók mindent megtettek azért, hogy egy csodálatosan megszólaló, pazar kiállású, világszínvonalú produkció születhessen. A közönség visszajelzése alapján a befektetett munka meghozta gyümölcsét, hiszen a jelenlegi viszonyok között bámulatos teljesítmény, hogy egy album ilyen hamar aranylemez legyen és hogy egy DVD ekkora sikert érjen el, mint a Koncert 2003!!! Eddig már több mint 4000 db DVD talált gazdára a megjelenés óta eltelt másfél hónapban, zenei DVD esetében ez egészen rendkívűli teljesítmény! A legnépszerűbb külföldi sztárok DVD-eladásai lényegesen ezen mennyiség alatt maradnak, külföldi előadó esetében 1000 darabos DVD-eladás már komoly sikernek számít.

Ezúton is gratulálunk Zoránnak!

fkriszta

2003. 12. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 04. 0:00
Szerintem a Zorán koncertet, úgy mint magát a Zoránt az újságírók mind felmagasztalják. Akármilyen zenekarral énekelhet, a hangját úgysem tudja szebbé varázsolni. Szerintem már vissza kéne vonulnia és átadni a helyét a fiataloknak. Nem tudom elhini, hogy ennyi DVD és CD fogyott volna el, hisz amióta nem ő szerzi a zenéit azota az emberek ha halják a zenéit legszivesebben öngyilkosok lenének. Bár meglehet, hogy ennyi ember depresziós Magyaroryzágon. Nekik viszont azt ajánlom ne Zoránt halgassanak. Kösszönöm, hogy figyelmet szenteltek a levelemre, bár szeretnék Anonim maradni. Ha a Zorán megkapja ezt a véleményt úgyis fogja tudni ki vagyok. Nem az akinek a Net neve és cime elmegy.
Vendég 2004. 05. 03. 0:00
Nem tudom,ki ez a Guest,de vagy irigykedik, vagy nem tudja, mit beszél.
Vendég 2004. 11. 20. 12:01
Még jó,hogy nem érez mindenki késztetést az öngyilkosságra:),mit Ön. A koncerttől libabőr vagyok,nekem inkább erőt,szépséget ad,mit beteges gondolatokat. Üdvözlettel! -kd-
Vendég 2005. 03. 04. 16:24
szerinyem nagyon szep a zeneje kiemelkedik a hetkoznapibol es a hangja a szivemig hatol .Olyan tiszta es olyan felulmulhatatlan

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Zorán ismét aranylemezes! cikk képei
Zorán - Zorán ismét aranylemezes!