Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bródy János Emlékpróba - dec. 26. - BKK

Bródy János - Bródy János Emlékpróba - dec. 26. - BKK

December 26-án a Budapesti Kongresszusi Központban Bródy János Emlékpróbát tart régi zenésztársai társaságában, és izgalommal várja mindazok jelentkezését, akik egy családias hangulatú barátságos karácsonyi koncertre vágynak.

Hét év után, az új évezred kezdetén Kockázatok és mellékhatások cimmel jelent meg a legújabb album, melyről a viharos éveket megélt szerző így nyilatkozott: “A dalok és szövegek tekintetében nem kell orvoshoz vagy gyógyszerészhez fordulni. A lemezen szereplő 12 szám túlnyomó többsége, mint a címadó dal is, az életünkben sűrűn előforduló kockázatokról és mellékhatásokról szól. Többek közt arról, hogy törékeny ünnepeink és bizonytalan hétköznapjaink közepette miért nem válnak be a rendkívül nagy hírveréssel beharangozott sikerreceptek és boldogságpirulák, és arról, hogy a nemkívánatos következményekről általában csak nagyon keveset hallani. Én a magam módján, dalformátumba sűrített személyes tapasztalataimat szeretném átadni minden érdeklődőnek. Természetesen örülnék, ha ezek az általam hasznosnak tartott információk minél több emberhez jutnának el, de miután különleges reklámokra nincs pénzünk, ezúton szeretném megköszönni a gyógyszergyáraknak, hogy az új albumom címét már évek óta hirdetik.”

A Kossuth-díjas zeneszerző-szövegíró előadóművész pályafutásának eddig legteljesebb áttekintése nemrég került forgalomba a Vince kiadó gondozásában Göncz Árpád ajánlásával. Hamarosan pedig megjelenik Bródy János összes eddig írt dalszövegét időrendben tartalmazó kötet, mely hasznos és tartalmas segítségül szolgál az eltűnt idők nyomában járó felfedezőknek, és kockázatok és mellékhatások nélkül erőt ad és vígaszt nyújt az utca másik oldalán járóknak is.

December 26-án pedig egy igazán emlékezetes estét tölthetünk el a szeretet ünnepén Bródy Jánossal, aki jobb híján még mindig önmagát adja, fantasztikus fényhatások, zseniális koreográfia és szuperminőségű playback-technika szándékos mellőzésével, de azzal a mély meggyőződéssel, hogy bár minden változik, a dal ugyanaz marad.

Jegyárak: 3900, 4900, 5900, 6900 Ft.

Jegyek megvásárolhatóak a nagyobb jegypénztárokban vagy rendelhetőek az alábbi weboldalról.

fkriszta

2003. 12. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 29. 0:00
T. Levél Olvasó! Lehet, hogy ünneprontó vagyok: se botrány, se magánügyekbe vájkálás előszele nem várható tőlem. És mégis furi lehet a kérésem: Koós János Művész Úr e-mail címét, vagy üzenetemet átadó e postacímét kérném. A Felkészülni, figyelem, rajt! (és az eddigi) regényemben szerepel a Nosztalgia CD-ről az "Úgy élünk egymás mellett..." régi slágere. Hozzájárulását kérném a megjelenéshez, vagy segítségét, kihez fordulhatok. Ha megadná a jó Isten, hogy végre az öt regényem közül valamelyiket megjelentethetném, nehogy pont egy ilyen jogi ügy miatt mocskoljam be a végre elért Kékmadár útját. Tisztelettel további szép napokat kívánok Önnek, a Művész Úrnak és kedves Családjának, Leányának nagyon sok boldogságot: H.Éva, alias Buhela A Pénzre váltható-e a szeretet? novelláskötet, Tudod, mikor kell váltani? Bűnös vagy áldozat? Mindennek ára van c. eddig elkészült és a most alakuló Felkészülni, figyelem, rajt! c. regények írói
Vendég 2004. 08. 17. 0:00
A szöveg jó zene szar
Vendég 2005. 10. 11. 1:12
FOLDVARFELETT AZ EG
Vendég 2005. 11. 25. 22:12
sszzaarr

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bródy János Emlékpróba - dec. 26. - BKK cikk képei
Bródy János - Bródy János Emlékpróba - dec. 26. - BKK