Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Karácsonyozz a Kerozinnal!

Kerozin - Karácsonyozz a Kerozinnal!

A napokban készült el a Kerozin új klipje "Ünnepeljük a Karácsonyt!" címmel. A csapat új maxija a hagyományokkal szakítva nem maxilemezen, hanem az interneten hallható. Az együttes hivatalos honlapjáról letölthető a maxin található három dal, sőt maga a borító is és az új karácsonyi videóklip!

A Dalnokok Ligájában a csapat ezer arcáról bemutatkozhatott és mivel nagyon komolyan is vették a versenyt, így a munkálatok miatt kis csúszás történt a Kerozin új albumának megjelenését illetően. Axel az együttes frontembere megnyugtatott mindenkit, hogy ha már ennyit várat magára az új anyag és a beígért album csak tavasszal jelenik meg, addig rengeteg új Kerozin "örökzöld" születik, hiszen a dalok már egy éve készen állnak csak a felvételre nem volt még ideje a csapatnak a zsúfolt program miatt.

Kerozin - Karácsonyozz a Kerozinnal!

Addig is hogy a téli hűvös napok alatt se kelljen nélkülözni a csapatot a Kerozin "Boldog Karácsonyt" c. albumával szeretné köszönteni a közelgő ünnepeket. A srácok ezen a lemezen sem hazudtolják meg magukat. Poénból és őrületből sincs hiány. Kezdésként egyből egy már-már Scooter paródiába átcsapó techno télapó induló: " Ma nincs balhé, ma nincs harag, ma Karácsony van!" pörgeti fel az ünnepi hangulatot de a country-tól a Ska-ig mindenféle stílusba belekapnak a hóhányók. "Rudolf a vörös orrú rénszarvas" bizonyára az ovis rajongók körében aratja a legnagyobb sikert! A saját ihletésű karácsonyi nóták közül talán legmeglepőbb "A Télapó jön és szétrúgja a..." című Linking Park beütésű rocknóta de a 17 track közt elhangzanak olyan klasszikus karácsonyi dalok Kerozin adoptációi is mint a "Silent night", a "Régi dal" vagy a "White Christmas". A lemez végén pedig egy csodálatos altatódalt üvöltenek fülünkbe a rosszfiúk, Amitől sikoltófrászt és röhögőgörcsöt könnyen kaphat az ember, de aludni biztos nem fog, úgyhogy az ünnepek alatt is bulira fel és Karácsonyozz a Kerozinnal!

fkriszta

2003. 12. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 02. 18. 0:00
sziasztok!nemtudjátok hogy lehet felvenni a kapcsolatott velük?esetleg az e-mill.cimüket.nagyon tetszik a zenélyük és tanácsot szeretnék tölük kérni.
Vendég 2005. 09. 15. 13:31
Na mi van????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Karácsonyozz a Kerozinnal! cikk képei
Kerozin - Karácsonyozz a Kerozinnal!Kerozin - Karácsonyozz a Kerozinnal!