Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pink és a Pepsi

Pink - Pink és a Pepsi

Ha minden igaz, Britney Spears, Shakira és Beyoncé Knowles után most Pink lesz a Pepsi üdítőital gyártó cég legújabb arca! Pink hamarosan egy nemzetközi reklámfilmhez adja arcát és nevét, amelyben Pepsi üdítőket fog reklámozni.

Olyan nevek után, mint Robbie Williams, Shakira vagy Britney Spears, most Pinkre esett a Pepsi cég választása legújabb termékeinek reklámozása kapcsán. Így 2004-ben Pink lesz a Pepsi arca!

Az üdítőital gyártó cég természetesen Pink következő turnéjának főszponzora is lesz egyben, így várhatóan jóval több emberhez tud eljutni Pink zenéje, legalábbis az énekesnő ennek reményében vállalta el a felkérést.

A Pepsi cég angliai marketing igazgatója az alábbiakat fűzte hozzá:" A Pepsi mindig is lelkes támogatója volt a könnyűzenének, Pink jelenleg az egyik legnagyobb sztárnak számít a világ szinte minden pontján, így biztosan sokak érdeklődését fel fogja kelteni ez a közös project."

A Pepsi cég nagy konkurense, a Coca-Cola szintén bejelentett több ismert előadóművészt, akivel szponzori megállapodást kötött, de emellett a Coca-Cola nevéhez fűződik majd a jövő évben induló internetes letöltő oldal, a www.mycoke.com is.

fkriszta

2003. 12. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 29. 0:00
szerintem nagyon nyerő lesz a pepsi:)))IMÁDOM P!NKET!! Pusz:Kata
Vendég 2003. 12. 29. 0:00
Én szeretem P!nket de ettől még nem fogom megvenni azt az italt ami a sok cukortól már olyan mint a lóhugy!!! ez hülyeség,csak a sznobok fogják megvenni ezért mert 1 sztár van az üvegen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 12. 30. 0:00
Szerintem azért mert P!nk lesz az űvegen attól még nemlesz nagyobb a pepsi forgalma. Ha igen akkor is csak addig mig nincs mindenhol P!nk-es üveg.
Vendég 2004. 04. 06. 0:00
A PEPSI csak P!NK-től jó!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Pink és a Pepsi cikk képei
Pink - Pink és a Pepsi