Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin jövőre pihenni szeretne

Justin Timberlake - Justin jövőre pihenni szeretne

A hírek szerint Justin Timberlake a jövő évben pihenéssel szeretné tölteni napjait, miután kezd kissé elege lenni az állandó szereplésből. Nem túl rég visszavonulásról rebegett az egyik külföldi sajtóorgánumnak, most már finomabban fogalmazott: a jövő évet a pihenés jegyében kívánja tölteni.

Justin mint tudjuk gyerekkora óta a színpadon áll, a Mickey Egér Klubtól az 'NSYNC fiúcsapatig végig szerepléssel telt el az elmúlt 22 éve. Szólópályafutásba a múlt évben kezdett, mondhatjuk, hogy az év legnagyobb meglepetéseként, hiszen első albumából, a "Justified" című korongból több tíz milliós eladást produkált, ezzel korábbi 'NSYNC-es rekordjait megdöntve.

Most viszont úgy érzi, mivel keveset tudott az elmúlt években szeretteivel, két fiútestvérével és édesanyjával tölteni, nem beszélve új szerelméről, Cameron Diazról, a következő 2004-es évet a pihenésnek és a családnak szánja. Nem kíván lemezt megjelentetni és jóval kevesebbet kíván a rivaldafényben szerepelni.

Nem túl rég adott interjúban már a visszavonulás gondolatával is eljátszott, mondván ő már szinte mindent elért, de szerencsére a mostani nyilatkozatban ezen pontosított: csak egy évet szeretne kimaradni a nemzetközi zenei élet sürgés-forgásából, viszont ezt az egy évet maximálisan pihenéssel kívánja eltölteni.

fkriszta

2003. 12. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin jövőre pihenni szeretne cikk képei
Justin Timberlake - Justin jövőre pihenni szeretne