Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A funky legenda régi dalai most új köntösben

Kool & the Gang - A funky legenda régi dalai most új köntösben

A Kool & the Gang funky őskövülete most készülő "Odyssey" című albumán régi dalait új köntösben, méghozzá mai sztárok segítségével dolgozza fel. A régi nagy slágereket olyan művészek előadásában hallhatjuk majd mint Mariah Carey, Sean Paul, Blu Cantrell, Jamiroquai, Yossou N'Dour, Lauryn Hill vagy Lisa Stansfield.

Kool & The Gang – van-e, ki e nevet nem ismeri? Olyan slágerek fűződnek a csapat nevéhez, mint a "Jungle Boogie”, a „Ladies Night”, a „Celebration” vagy a „Get Down On It", márpedig ezeket a dalokat mindenkinek ismernie kell, feltéve, hogy legalább egy alkalommal betévedt egy diszkóba vagy legalább egyszer bekapcsolta a rádiót az elmúlt 20 évben.
A Kool & The Gang igencsak szép sikereket ért el világszerte: a német, az angol és az amerikai listán is 25 Top 10-es slágerük volt, 31 arany- és platina-, és összesen több mint 70 millió eladott lemezzel büszkélkedhetnek.

Ehhez jön most az Atomic Kitten, a Blue, Mariah Carey, Sean Paul, Blu Cantrell, Jamiroquai, Yossou N'Dour, Lauryn Hill, Lisa Stansfield, a Big Brovaz, a Blazin' Squad, a Liberty X és a D-Side… így együtt igazán felülmúlhatatlan élményt nyújtanak. A felsorolt előadók a korábban már említett felvételeken kívül a funky királyainak olyan zenéivel is előrukkolnak majd a közeljövőben, mint a "Take My Heart (You Can Have It If You Want It)", a "Too Hot", a "Summer", az "In The Heart", a "Joanna" vagy a "Fresh”, amelyeket Kool és csapata átdolgozott, picit áthangszerelt, feljátszott, így az énekesekre tényleg csak az éneklés maradt…
Az igazi szupersztárok együttműködésének az eredmény pedig mi is lehetne más, mint új köntösbe öltöztetett, táncra csábító slágerek tömege.

A lemez ötlete egyébként 2001-ben született – talán ez is szerepet játszott az album címének ("Odyssey") kiválasztásában. Az elképzelés nem csak a sztárok, hanem a szervezők érdeklődését is felkeltette, ezért is kerül egy 90 perces speciális, televíziós élő koncertet megrendezésre 2004. februárjában a londoni Royal Albert Hall-ban. Az eseményt az I-TV közvetíti, illetve azon televíziós csatornák, akik a későbbiekben átveszik a műsort.

Hozzánk viszont már korábban ellátogat a funky legenda egy másik, nem kisebb nevű csapat, az Earth, Wind & Fire társaságában: dec.27-én Debrecenben, dec. 28-án a Budapest Sportarénában, dec. 29-én pedig Győrött látható a Kool & The Gang.

fkriszta

2003. 12. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 15. 0:00
Egy nagyszerű csapat a Kool & the Gang! Tavaly évvégén voltam a koncertjükön, azt is mondhatnám, hogy fergeteges buli volt. Viszont csalódás, hogy nem nagyon ismerik őket, a koncerten is alig voltak, ahhoz képest, hogy mekkora nagy zenekar. Egy örök élmény volt őket így együtt látni...
Vendég 2006. 02. 26. 18:24
az arénabeli koncert csúcs volt ,eszméletlen feldolgozásokat nyomtak .a ladies night-ra a 3. perc környékén ismertem rá,ill.nyomtak karibi stilussal ötvözött kőfunky-t. csumi
Vendég 2009. 12. 31. 20:11
nagyon szuper

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A funky legenda régi dalai most új köntösben cikk képei
Kool & the Gang - A funky legenda régi dalai most új köntösben