Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem vs. The Source: mégis hallható lesz a felvétel!

Eminem - Eminem vs. The Source: mégis hallható lesz a felvétel!

Manhattan szövetségi bírója, aki a múlt héten bírósági határozatban megtiltotta Eminem vitatott felvételeinek terjesztését, most mégis engedélyt adott a dalok rövidített formában való kiadására. A mostani határozat értelmében max. 20 másodpercet hallhatunk minden dalból.

December 22-én Gerald E. Lynch Manhattan kerületi szövetségi bírója újabb határozatban engedélyezte a The Source magazin birtokában lévő felvételek kiadását, azzal a kikötéssel, hogy csak a dalok rövidített formája, maximum 20 másodperc terjedelemben kerülhet kiadásra. A The Source szóvivője szerint a bíróság arra a hivatkozásra engedélyezte a dalok kiadását, miszerint a tisztességes kritika érdekében és a szabad véleménynyilvánítás keretein belül fog történni a dal kiadása.

Eminem - Eminem vs. The Source: mégis hallható lesz a felvétel!

A The Source ezt a döntést már győzelemként könyvelte el, ámbár a felvételek alig 20 másodperce kerülhet kiadásra, így az összes dalból egy 6 perces anyagot tudnak csak kiadni. Eminem szóvivőjei még nem kommentálták a történteket. Mindeközben előkerült újabb három illegális Eminem felvétel, amit az amerikai eBay online zenei boltban próbált valaki eladni, amit az eBay azonnal levett a saját adatbázisából, Eminem kiadójának, az Interscope Records-nak a kérése alapján. Egyébként az Intersope Records az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetségével együtt segíti az eBay portált saját Jogvédő Programjában, aminek az a célja, hogy az internetre felkerült illegális szerzeményeket és azok terjesztőit felkutassák és a jog által adott kereteken belül megbüntessék.

fkriszta

2003. 12. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 29. 0:00
jó Kriszta
Vendég 2004. 01. 02. 0:00
SSZZZAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
Vendég 2004. 01. 02. 0:00
UTÁLOM EZT A SEGGFEJET, kár hogy a szövetségi bíró megengette neki hogy még 20 mp is kiadhassanak 1mp sem érdemel meg 2Pac ha itt lenne elsírná magát ettől a kislánytól(eminem)
Vendég 2004. 01. 03. 0:00
eminem sokkal jobb mint 2pac.ezt vésétek az agyatokba

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem vs. The Source: mégis hallható lesz a felvétel! cikk képei
Eminem - Eminem vs. The Source: mégis hallható lesz a felvétel!Eminem - Eminem vs. The Source: mégis hallható lesz a felvétel!