Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Evanescence a jövőről

Evanescence - Evanescence a jövőről

Alig két hónapja, hogy az Evanescence gitárosa és dalszerzője Ben Moody európai turnéjuk kellős közepette kivált a zenekarból. A csapat kénytelen volt folytatni a turnézást, de arról az időszakról, eddig egyik tag sem nyilatkozott. Most megtörni látszik a jég: Amy Lee a minap az MTV-nek adott interjúban végre beszélt a kiválásról és a zenekar jövőbeli terveiről.

Ben Moddy két hónapja hagyta ott csapatát, az Evanescence-t azóta sem tisztázott okokból. Mindeközben a csapatot öt Grammy díjra jelölték és minden rázkódtatás ellenére folytatták a turnézást Terry Balsamo gitáros segítségével.

A zenekar legutóbbi videoklipje, a "My Immortal" még Ben Moody-val készült el, amiből tisztán látható, hogy Ben kifejeztten rossz állapotban volt a forgatás idején. A tagok elmondása szerint a forgatáskor még egyikőjük sem tudta, hogy Ben napokon belül el fogja hagyni a zenekart.

Evanescence - Evanescence a jövőről

"Barcelonában forgattuk a videoklipet, közel egy héttel Ben kiválása előtt. Azt hiszem, akkor még egyikőnk sem tudta, hogy Ben el fogja hagyni a zenekart. Most, hogy visszanéztük a videoklipet már mindegyikőnk érti, hogy miért is vállt ki a csapatból. Nagyon furcsa érzés visszanézni ezt a klipet, hiszen az egész szinte erről szól. Most meg újra meg újra megnézhetjük." - nyilatkozta Amy Lee.

A zenekar szerencsére semmi jelét nem mutatja a depressziónak vagy a szétesésnek, hiszen már jövőbeli terveikről beszélnek. Januárban újabb országokat kívánnak meghódítani, Ausztráliában és Új-Zélandon fognak turnézni, majd ellátogatnak Japánba, és végül Észak-Amerikában fogják a turnét zárni. A zenekar énekesnője, Amy Lee viszont már leginkább az új lemez készületeit várja. Úgy látja, hogy a csapat minden tagja kész a stúdióba vonulni, hogy a "Fallen" után most is valami nagy eredeti anyaggal örvendeztessék meg rajongóikat.

Addig is még egy negyedik maxi kiadását tervezik a mostani "Fallen" című lemezről, az "Imaginary" című dalt, bár még a kiadó nem bólintott rá a dal maxin történő kimásolásra. Úgyhogy nincs miért aggódnia az Evanescence rajongóinak, hiszen a csapat él és virul!

fkriszta

2003. 12. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 28. 0:00
Sajnálom Moodyt. Bár ahogy elnéztem egy koncertfelvételt, olyan érzésem volt mintha kilógna a csapatból. Hm, olyanra gondolok mint a halálfejes póló, meg olyan extrák amit az ember egy teljesen metál bandában - vagy már-már trashben - láthat. Mindenesetre hajrá Evanescence!!!
Vendég 2003. 12. 28. 0:00
Ez nagy szívás lehetett,de ha ez után is megy minden tovább akkor semmi gáz nincs.Mindenesetre királyok.!Puszi
Vendég 2003. 12. 28. 0:00
Ez nagy szívás lehetett,de ha ez után is megy minden tovább akkor semmi gáz nincs.Mindenesetre királyok.!Puszi
2003. 12. 29. 0:00
Nagyjából, semmi! A cd-jükön a 4-e, és a 9-es a volt pasimra emlékeztet! :( De a többi is nagyon király!!! Csak így tovább! Pusz mindenkinek!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Evanescence a jövőről cikk képei
Evanescence - Evanescence a jövőrőlEvanescence - Evanescence a jövőről