Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney férjhez ment?

Britney Spears - Britney férjhez ment?

Érdekes hírek láttak napvilágot a nemzetközi internetes portálokon, miszerint a sokáig szűzikének tartott Britney Spears a héten Las Vegasban összeházasodott egy gyerekkori barátjával, Jason Allen Alexander -rel. A család és Britney menedzsmentje még nem erősítette meg a hírt.

Először a People.com oldalain jelent meg a hír, miszerint Britney Spears titokban hozzáment egy gyerekkori szerelméhez, Jason Allen Alexander -hez. Azóta vasárnap a CNN is megerősítette a hírt, hogy szombati nap folyamán Britney házasságkötéshez szükséges engedélyt szerzett be Las Vegasban és még aznap az oltár elé vezette egy gyerekkori barátja, akivel nem túl régóta randizgat a pophercegnő. A pár állítólag a szilveszter éjszakát a Las Vegas-i Palms Casino Hotelben töltötte és itt fogant meg az ötlet péntek este, hogy egymásnak örök hűséget fogadnak. Másnap Britney beszerezte a szükséges engedélyeket és egy Las Vegas-i templomban kimondta az igent Jason Allen Alexander -nek.

Britney Spears - Britney férjhez ment?

Semmiképp sem nevezhető egy álomesküvőnek Britney-ék lagzija: amilyen gyorsan jött az ötlet, hogy egybekelnek, a fiatalok nem is vitték túlzásba a külsőségeket. Állítólag Britney farmerben és baseball sapkában vett részt a ceremónián. A családtagokat és a barátokat sem invitálták a jeles eseményre.

Még most sem tiszta, hogy a fiatalok mindezt komolyan gondolták, vagy csak egy újabb kacsáról van szó, ami a világhálónak köszönhetően túl gyorsan terjedt. Minden esetre sem Britney menedzsmentje, sem rokonai nem erősítették meg az információt! Várjuk a fejleményeket!

(MTV.com)

fkriszta

2004. 01. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 04. 0:00
SZŰZKURVA
Vendég 2004. 01. 06. 0:00
britney egy hülye kiss liba
Vendég 2004. 01. 06. 0:00
nagy hülyeség volt az tuti, de hát mit várhattunk volna töle!
Vendég 2004. 01. 06. 0:00
farkas erika vagyok szerintem akkora a picsálya hogy egy teherautó tolatás nélkük fordul meg benne

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney férjhez ment? cikk képei
Britney Spears - Britney férjhez ment?Britney Spears - Britney férjhez ment?