Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney házasságát érvénytelenítették

Britney Spears - Britney házasságát érvénytelenítették

Mint már hírül adtuk, Britney Spears egy hosszúra sikeredett Las Vegas-i szilveszterezés után szombaton hozzáment egy gyermekkori barátjához, Jason Allen Alexander -hez. A legfrissebb hírek szerint pedig már hétfő reggel kérelmezte házassága érvénytelenítését.

Alig két napos frigy után Britney Spears már hétfő reggel rohant a bíróságra, hogy érvénytelenítesse Las Vegasban kötött házasságát Jason Allen Alexander -rel.

Az álomesküvőnek semmiképp nem nevezhető lagzi híre szombaton a People magazin oldalain jelent meg, majd vasárnap reggel a CNN is megerősítette a hírt, miszerint a kis pophercegnő férjhez ment. Viszont Britney menedzsmentje, sőt családja is elzárkózott a nyilatkozattételtől, így ezidáig akár egy újabb bulvárhírnek is tekinthettük az információt. Most a házasság érvénytelenítésének bejelentésekor Britney kiadója, a Jive Records szóvivőjei is megerősítették, hogy Britney Spears és Jason Allen Alexander január 3-án szombaton Las Vegasban házasságot kötött, január 5-én hétfőn pedig közösen kérelmezték a házasság érvénytelenítését. Úgyhogy a hirtelen jött frigy gyorsan véget is ért.

Britney Spears - Britney házasságát érvénytelenítették

A ceremóniáról, - ami egyébként a Las Vegas-i Little White Wedding Chappel-ben zajlott le, ahol már sok híresség mondta ki az igent, többek között Demi Moore és Bruce Willis is - a hírek szerint videofelvétel is készült, amit Britney időközben jó pár barátjának bemutatott, és amiért most újságok ezrei versengenek kínálva több százezer dollárt az exkluzív megjelentetés reményében.

A házasság érvénytelenítése előtt megszólalt Britney immár ex-apósa, aki egyáltalán nem haragszik fiára a történtek miatt, és az alábbiakat nyilatkozta: "Egyáltalán nem hibáztatom a fiamat. Én is ezt tettem volna a helyében, ha mondjuk a Jennifer Lopez hívott volna magával New Yorkba, én sem hagytam volna ki a lehetőséget."

Mindenesetre elég rövidre sikeredett Britney első házassága és ki tudja mi volt vele a célja, de biztos nem a nagy szerelem vette el az eszét. Arra mindenképp jó volt, hogy megint mindenki vele foglalkozzon, ha már a zenében nem tud felmutatni semmi eredetit.

fkriszta

2004. 01. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 05. 0:00
ok
Vendég 2004. 01. 06. 0:00
Miért nincs pattanása Britneynek?
Vendég 2004. 01. 06. 0:00
Szerintem nem igaz!
Vendég 2004. 01. 08. 0:00
szerintem ez egy ujabb feltünési mánia

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney házasságát érvénytelenítették cikk képei
Britney Spears - Britney házasságát érvénytelenítettékBritney Spears - Britney házasságát érvénytelenítették