Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feloszlik a B2K

B2K - Feloszlik a B2K

Kósza hírek kaptak szárnyra az elmúlt hetekben a B2K csapatával kapcsolatosan, miszerint a B2K tagjai Omarion, J-Boog, Raz-B és Lil Fizz a jövőben külön utakon fognak járni, legalábbis menedzserük Chris Stokes egy ilyen tartalmú nyilatkozatot tett közzé.

Január 5-én hétfőn a B2K menedzsere, Chris Stokes egy nyilatkozatot tett közzé, amely szerint a B2K tagjai belső okokból nem kívánnak a jövőben együtt dolgozni, sokkal inkább a saját karrierükre szeretnének koncentrálni.

"Nagyon sok sikert könyvelhetünk el, slágerdalok, sikeres albumok sorát és most egy sikeres mozifilmet tudhatunk magunk mögött. A srácok felnőttek és most már saját karrierük építgetésével szeretnének foglalkozni. Nagyon nagy tisztelettel gondolok mindegyik srácra, és igazán remélem, hogy a szólókarrierükkel is legalább ennyire sikeresek lesznek. A B2K egy nagyon tehetséges fiúkból álló csapat volt, akiket joggal fognak hiányolni a zenei életből." - nyilatkozta a menedzser.

B2K - Feloszlik a B2K

Stokes azt is elárulta, hogy a jövőben a csapat egyik vezéregyéniségét, Omariont fogja menedzselni.

Mindeközben fotók jelentek meg a csapat többi tagjáról, amint szerződést kötnek egy amerikai sport és szórakoztatóipari céggel, a CMX-szel, amiből tisztán látszik, hogy a csapat tagjai igenis jól érzik magukat így együtt. Majd hétfőn este a CMX főnöke, Antonio Demetrius Brown bejelentette, hogy a jövőben a B2K-t ők fogják támogatni és menedzselni, legalábbis a maradék három tagot. Az viszont még mindig nem tiszta, hogy milyen név alatt , valószínűleg még tárgyalásokat fognak folytatni a B2K név használata ügyében. A zenekar kiadója, az Epic Records még nem nyilatkozott az esetről.

Ami tény, hogy az elmúlt években a B2K nagy karriert futott be, az R'n'B zenei irányvonal egyik legsikeresebb csapata lett. Ebben a hónapban mutatják be az USA-ban "You Got Served" című filmjüket, amelynek zenéjét már Karácsony előtt megjelentették és a terveik között szerepelt, hogy a héten egy újabb videoklipet vesznek fel. Nem túl rég turnédátumaikat is elhalasztották Omarion egészségi állapotára hivatkozva, de időközben bejelentették, hogy februárban bepótolják az elmaradt koncerteket. Erre jelenleg még mind a négy fiúnak szerződési kötelezettsége van.

Egyébként a menedzserük nyilatkozata előtt már napvilágot látott, hogy a tagok szóló projekteken törik a fejüket. A mostani fejlemények tükrében még az is kérdéses, hogy lesz-e valami a már beígért B2K- Bow Wow közös lemeztervből.

fkriszta

2004. 01. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 08. 01. 0:00
i-i-i-imádom
Vendég 2005. 11. 07. 16:29
IMÁDOM ŐKET!!
Vendég 2005. 11. 07. 16:29
B2K forever!!!
Vendég 2007. 10. 16. 12:25
Kár hogy külön váltak pedig tök jók!!!!!!!!!!:'(:(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Feloszlik a B2K cikk képei
B2K - Feloszlik a B2KB2K - Feloszlik a B2K