Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

LL Cool J: közös munka Timbaland-del

L. L. Cool J. - LL Cool J: közös munka Timbaland-del

Hiába tervezgette sok neves producer a közös munkát LL Cool J-vel, ő mégis Timbaland mellett döntött legújabb "DEFinition" című albumának készítése során. Így olyan neveket utasított el, mint a The Neptunes vagy 7 Aurelius.

LL Cool J jelenleg már 11-dik albumának, a "DEFinition"-nek munkálataival van elfoglalva, amelynek első számú és egyetlen társproducere a híres Timbaland lesz!

Hiába környékezték meg olyan nevek, mint a Pharrel Williams fémjelezte The Neptunes vagy 7 Aurelius, mégis Timbaland-et választotta, mivel a közös munka során vele értette meg magát a legjobban. Az album felvételeinek kb. felénél tartanak, várhatóan egy igazán táncos, a régi LL Cool J-re emlékeztető korong kerül hamarosan a lemezboltokba. A munkálatok mostani fázisában még más közreműködő művészt nem kértek fel a közös munkára, a tervek szerint csak a későbbiekben kerülnek fel a lemezre.

L. L. Cool J. - LL Cool J: közös munka Timbaland-del

"Teljesen más lesz a lemez, mint amire a nagy többség vár. Automatikusan lassú dalokra számítanak sokan, holott kifejezetten kluboknak szánt bulizós hip-hop dalok készültek. Azt így előre nem ígérhetem, hogy mindegyik nagy sláger lesz, de azt viszont igen, hogy sokaknak fog tetszeni az anyag." - nyilatkozta LL Cool J.

fkriszta

2004. 01. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 08. 0:00
SZERINTEM L.L.-A VILÁGON A LEGNAGYOBB RAP/R'N'B ELŐADÓ!ÍLYEN ELŐADÓKNAK CSAKIS A JÓKKAL DOLGOZHATNAK,EZ ÍGY TÖKÉLETES.!!!
Vendég 2004. 01. 10. 0:00
LL elég gáz zenét nyom és ez így is marad.de hát lejtőn a szar is gurul.A Legjobb akkor is Pac marad . - Zero4
Vendég 2004. 01. 15. 0:00
gtrzt
Vendég 2006. 05. 10. 8:53
Nemtudom ebben mi a gáz:D Hiába irod hogy 2pac igy 2pac ugy a kettő két külön világ ha meghallgatsz tőlük 1-1 számot:D Ugyhogy hiába...lehet hogy 2pac olyan nagyon jó (bár kissé már elég eröltetettnek látom ezt a "adjunk ki még 60albumot mert találtunk a padláson számokat és kiadhatjuk X verzioban" dolgot) LL akkoris más szint és nemnagyon hasonlitható 2pac vagy BIG hez ..Persze ez saját vélemény:) Bytok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

LL Cool J: közös munka Timbaland-del cikk képei
L. L. Cool J. - LL Cool J: közös munka Timbaland-delL. L. Cool J. - LL Cool J: közös munka Timbaland-del