Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mel C immár a Virgin Records nélkül

Mel C - Mel C immár a Virgin Records nélkül

Mel C a jövőben saját kiadásban jelenteti meg lemezeit, mivel az év végén kiadója, a Virgin Records megszűntette vele lemezszerződését. Mindezt a héten hozták nyilvánosságra, még hozzá Mel C hivatalos weboldalán.

Mel C nem tudott zöldágra vergődni kiadójával, a Virgin Records-zal: állítólag már hónapok óta folynak a viták a kiadó és Mel C között, de a pontot végül a legutóbbi "Melt/Yeh Yeh Yeh " című maxi csúfos bukása tette ki. Ekkor döntött úgy a kiadó, hogy felbontja Mel C-vel kötött lemezszerződését.

Mel C szólókarriere kezdetén sikert sikerre halmozott, olyan dalokkal rukkolt elő, mint a "Never be the same again" vagy az "I turn to you", de ezt a sikert azóta sem tudta megismételni. Így nem csoda, hogy kiadója megelégelte a dolgot és a szakítás mellett döntött. A hírt egyébként Mel C hivatalos weboldalán tették közzé egy közlemény keretében, miszerint több hónapos huza-vona után döntöttek úgy, hogy mindkét fél számára az a legkedvezőbb, ha külön válnak útjaik.

Mel C - Mel C immár a Virgin Records nélkül

Mel C nem szomorkodik, már Karácsony előtt elkezdett új dalokon dolgozni, amelyek várhatóan magánkiadásban fognak megjelenni. A jelek szerint nem kíván több kiadóval tárgyalni, inkább elindítja saját kiadóját, mint már jó pár zenekar, akik megelégelték a kiadók hozzáállását. Egyébként a valamikori Spice Girls tagjai közül Mel C húzta a legtovább a Virgin-nel, az ott töltött 8 évvel.

fkriszta

2004. 01. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mel C immár a Virgin Records nélkül cikk képei
Mel C - Mel C immár a Virgin Records nélkülMel C - Mel C immár a Virgin Records nélkül