Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Linkin Park nagyban titkolózik

Linkin Park - A Linkin Park nagyban titkolózik

Nagyban titkolózik a Linkin Park csapata! Legalábbis az együttesből senki sem hajlandó elárulni, hogy vajon melyik lesz a "Meteora" album következő dala, amit videoklip formájában is megtekinthetünk.

Nagy titkolózás előzi meg a Linkin Park következő maxijának, illetve videoklipjének megjelenését, hiszen sem a kiadó, sőt még a zenekar sem hajlandó az utolsó percig beavatni a nagyközönséget a dal címébe. Így maximum csak találgathatunk vajon melyik dalból készült el a napokban felvett videoklip. Várhatóan azért napokon belül fény derül a nagybetűs igazságra!

Annyi viszont már kiderült, hogy a klipet a zenekari tag, DJ Joseph Hahn rendezte, aki anno 2002-ben az "In the end" -del debütált a filmes szakma előtt. A zenekar tagjai közül Mike Shinoda adott interjút minap az MTV-nek és annyit elárult a még titkos klipről, hogy látványos animációkkal lesz tele, és a várakozásoktól eltérően nem digitális, hanem kézzel készült animációt láthatunk az új videoklipben. Közben arról is ejtett pár szót, hogy zenekari társuk, Joseph Hahn további filmes terveket szövöget egy saját film, a "King Rat" nevű alkotás formájában, de erre valószínűleg egyhamar nem lesz ideje, hiszen január 16-tól veszi kezdetét közös turnéjuk a P.O.D. csapatával.

fkriszta

2004. 01. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
fkriszta 2004. 01. 09. 0:00
Chezzy! én ebben nem lennék olyan biztos, olvasd el erről a zenekar nyilatkozatát az MTV weboldalán! :)) A hibát javítottam és elnézésedet kérem, de én is hibázhatok!
Vendég 2004. 01. 09. 0:00
Remélem jo lessz a köv. dal is mivel az eddigiek nagyon jok voltak. Neked mi a véleményed?
chezzy 2004. 01. 09. 0:00
Már December eleje óta lehet tudni, hogy a kövi klip, kislemez a Breaking The Habit ( 9-es track) lesz a következő klip. Mike a Don´t Stay-t akarta, de Chaz szerint nem kéne megtörni a Numb színvonalát, így Decemberben leforgatták a Breaking The Habit-et! ENNYIT ERRŐL!!!
chezzy 2004. 01. 09. 0:00
jah, és nem Joseph Kahn, hanem Joseph Hahn ( Mr. Hahn, Dj Hahn) . Mert Joseph Kahn egy az MTV-nél dolgozó kliprendezők közül. És semmi köze nincs az LP-s Dj-hez.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Linkin Park nagyban titkolózik cikk képei
Linkin Park - A Linkin Park nagyban titkolózikLinkin Park - A Linkin Park nagyban titkolózik