Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna rajongóit kéri a demokrata Wesley Clark támogatására

Madonna - Madonna rajongóit kéri a demokrata Wesley Clark támogatására

Madonna a múlt hónapban állt ki először a demokrata elnök-jelölt, Wesley Clark mellett. A héten viszont már a hivatalos weboldalára tett fel egy kiáltványt, amelyben rajongóit kéri a demokrata politikus támogatására.

Madonna egyre jobban belelendül a politizálásba. A múlt hónapban nyilatkozott elsőként arról, hogy számára az ideális USA elnök-jelölt Wesley Clark lenne. Ezt most megerősítvén, a saját honlapján, a madonna.com -on egy kérést intéz rajongóihoz, amelyben a demokrata politikus támogatásra kéri szimpatizánsait.

"Az összes demokrata jelöltet végignéztem, akiket nagyban tisztelek kiállásukért és a hazaszeretetükért. De személy szerint én Wesley Clark-ot támogatom, mert úgy látom, hogy egyedül ő rendelkezik olyan képességekkel, karakterrel és jövőbeli tervekkel, amire most nekünk nagyon szükségünk lenne. Soha nem álltam még ki politikusok mellett a kampányidőszakban, de most úgy érzem, sokkal nagyobb a tét, mint eddig valaha, mert nagyon sokat kell tennünk Amerikáért, rengeteg feladatot kell elvégezni." - írta Madonna a saját honlapján.

Madonna két hónappal ezelőtt találkozott először Wesley Clark-kal Michael Moore közös barátjuknak köszönhetően. A barátkozásuk pedig odaáig jutott, hogy Madonna csatlakozott ahhoz a jó pár neves művészhez, többek között Barbra Streisand-hoz és Aaron Sorkin-hoz, akik már korábban is biztosították a demokrata jelöltet támogatásukról.

fkriszta

2004. 01. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna rajongóit kéri a demokrata Wesley Clark támogatására cikk képei
Madonna - Madonna rajongóit kéri a demokrata Wesley Clark támogatására