Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ozzy európai turnéját hivatalosan is lefújták

Ozzy Osbourne - Ozzy európai turnéját hivatalosan is lefújták

Most már hivatalosan is bejelentette Ozzy Osbourne szóvivője, hogy Ozzy decemberi motorbalesete miatt az egész európai turnét lefújják. Nem tudni, hogy vajon mikor lesz olyan állapotban az énekes, hogy pótolni tudja a koncerteket, ezért döntött így a menedzsment.

Ozzy Osbourne decemberi balesete után már világossá vált, hogy nem lesz képes egyhamar színpadra állni. Most sajtószóvivőjei is megerősítették a hírt, miszerint a 2004. év eleji európai turnét kénytelenek törölni, mivel az énekesnek még hónapokig kell pihennie a teljes felépülés végett. A turné 30 állomásból állt volna, többek között ennek keretében lépett volna fel hazánkban is a valamikori Black Sabbath frontember.

Ozzy európai turnéját egyébként már több alkalommal kénytelen volt elhalasztani. Először egy lábműtét miatt halasztották el négy hónappal a koncerteket, majd októberben a gyógyszeres kezeléséből adódó mellékhatások miatt fellépő állandó panaszai miatt kellett átcsúsztatnia 2004. év elejére a fellépéseit. Közel három héttel később pedig motorbalesetet szenvedett, amiben 8 bordáját, a kulcscsontját és egy nyakcsigolyáját sikerült eltörnie. A baleset után nyolc napig kómában feküdt, sőt állítólag kétszer még a lélegzése is leállt.

Ezek után biztosra vehettük, hogy nem tudja vállalni a közelgő koncertsorozatot. Most viszont már hivatalosan is törölték a turnédátumokat.

fkriszta

2004. 01. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 10. 0:00
most erre mit mondjak? erre sztem mindenki számitott... nagyon sajnálom, de csak gyógyuljon és remélem egyszer eljön...azt csak én tudom h nekem mit jelent Ő és már az is nagyon sokat jelent számomra h látom pest undormány utcáin a plakátait, tudom h csak egy kép, de erőt ad h folytassam... szivesen leszedenék egyet, de mind olyan magasan van én meg 160cm... grrrrrrrrrr
fkriszta 2004. 01. 11. 0:00
Próbálkozz a Multimedia Concerts Kft.-nél, nekik még lehet, hogy van dugiban egy-két plakátjuk, hátha eladják/odaadják neked! És akkor nem is kell nagyobbra nőnöd! :)
Vendég 2004. 08. 09. 0:00
Ozzy is a best
Vendég 2004. 09. 17. 0:00
több képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Már montam

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ozzy európai turnéját hivatalosan is lefújták cikk képei
Ozzy Osbourne - Ozzy európai turnéját hivatalosan is lefújták