Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Peter Gabriel új albuma hamarosan megjelenik!

Peter Gabriel - Peter Gabriel új albuma hamarosan megjelenik!

A zenész-énekes, pályáját az ős-Genesisben kezdte, utána pedig szólóban nyomult tovább, furcsábnál-furcsáb klipjeivel hívta fel magára a figyelmet.

Aztán pár év szünetet engedélyezett magának. Most viszont hamarosan megtudjuk mi volt az oka a nagy hallgatásnak. „Up” c. korongja már kész, egy-két csiszolás és piacra lehet dobni. Az album tehát még ebben az évben meg fog jelenni, amit egy nagyszabású turné is követ.

Jónap Tamás

2001. 03. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2003. 05. 21. 0:00
Az Up megjelent! Sőt! Már tart a lemezbemutató turné is(Grovin Up Tour), amelynek párizsi állomásán volt szerencsém ott lenni!!!! Egyszer azt olvastam róla "Peter Gabriel az emberi csoda varázslója". Ez így van.Óriási élmény volt, amit nem lehet szavakban kifejezni, de ha valakit érdekel szívesen írok.Igor
Vendég 2004. 01. 16. 0:00
Sziasztok! Valóban már megy a turné, bár én sajnos nem tudtam elmenni a koncertre, de azért megvettem a Milano-i koncertről készült dvd anyagot.....érdemes. Az egyébként másik fantasztikus zenei társulathoz - U2 - hasonlóan ezt a koncertet is Hamis Hamilton rendezte, szóval garantáltak a csodálatos képek és szinek. Javaslom valamennyi igényes zene kedvelő gyüjteményébe. Viszont tegnap kaptam meg a Secret Word Tour dvd anyagát ami viszont igen gyenge képminőségű. Elképzelhető hogy erről nem készült profi anyag, csak a régi felvételeket digitalizálták?Esetleg ha valakinek megvan az nagyon érdekelne hol lehet beszerezni.
Vendég 2005. 11. 07. 16:37
Én egyszerűen csak egyenlőségjelet helyezek a 'ZENE' és 'PETER GABRIEL' fogalmak közé...Zeus

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Peter Gabriel új albuma hamarosan megjelenik! cikk képei
Peter Gabriel - Peter Gabriel új albuma hamarosan megjelenik!