Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hevesi Tamás új korongja

Hevesi Tamás - Hevesi Tamás új korongja

Már megszokhattuk, hogy három-négy évente egy új lemezanyaggal jelentkezik Hevesi Tamás. Most sem történt másképp, az elmúlt évek élményeit összegezvén készítette el legújabb "Van egy hely" című lemezét.

Hevesi Tamás mindig is törekedett a személyes hangvételhez, ami a most lemezboltokba került "Van egy hely című lemezén is tetten érhető. Közel 3-4 évente sikerül egy korongon összefoglalni élményeit és dalokba önteni. Most sem tett másképp. Az elmúlt években több mint ötven dalt írt, de ezek közül csak a tíz legkedvesebb kerülhetett fel az új lemezre.

Az album felvételei között egyaránt találhatunk bulizósabb vagy akár romantikus hangvételű dalt, így ki-ki könnyen megtalálhatja a maga kedvencét. A lemez egyik nagy érdekessége az az 1978-as "Jeremy" című dal, amit annak idején a Névtelen Nullával adott elő, és amivel Hevesi Tamást igazándiból megismerhette a nagyközönség. Maga a dal eddig CD-n nem jelent meg, most viszont egyből három verzióban is: szóló, duett és remix változatban is.

Hevesi Tamás - Hevesi Tamás új korongja

De emellett még hangutánzóként is bemutatkozik: egy olyan dalt készített, amelyben hangszerek igaz nem szerepelnek, mégis olyan érzete van az embernek, hiszen szájával utánozza a különböző hangszereket.

A dalok mellé pedig egy kisebb ajándékkal is kedveskedik, de ezt csak az tudhatja meg, aki bemegy a lemezboltba és megvásárolja a "Van egy hely" című korongot.

fkriszta

2004. 01. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 11. 0:00
Nagyon keveset írnak a médiában Hevesi Tamásról! Ezt nagyon hiányolom! Pedig megérdemelné! Úgy látszik a jó hang már nem divat!
Vendég 2004. 03. 11. 0:00
Nagyon keveset írnak a médiában Hevesi Tamásról! Ezt nagyon hiányolom! Pedig megérdemelné! Úgy látszik a jó hang már nem divat!
Vendég 2004. 09. 02. 0:00
Lófasz a seggébe a vén majomnak ! Ki a faszt érdekli az erőltetett hangja , szar duettjei ?
Vendég 2004. 09. 13. 0:00
Legjobb magyar HANG!!!!!! Mellesleg egy Showmen!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hevesi Tamás új korongja cikk képei
Hevesi Tamás - Hevesi Tamás új korongjaHevesi Tamás - Hevesi Tamás új korongja