Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Venus rajongóira bízza a döntést

Venus - A Venus rajongóira bízza a döntést

Immár két hónapja, hogy megjelent a Venus új lemeze "Kezdjük újra!" címmel. A lemezről kimásolt első maxi, a "Mire jó?" már a rádiók nagy kedvence és kiemelten játssza a hazai zenecsatorna. Most viszont rajongóik segítségét kérik a következő dal kiválasztásához.

A Venus zenekar ősszel tért vissza egy új lemezzel, a "Kezdjük újra!" című koronggal. Az első maxi, a "Mire jó?" című dal nagyon szépen szerepel a rádiók játszási listáján, a belőle készült klipet pedig kiemelten tűzte műsorára a hazai zenecsatorna.

Most viszont a rajongóik és a nagyközönség véleményét szeretnék kikérni, mely dal legyen az, amelyből a következő videoklip elkészüljön. A zenekar hivatalos weboldalán (www.venusnet.hu) felállítottak egy szavazógépet, ahol egy egyszerű klikkeléssel mindenki leadhatja a szavazatát, mely dalt szeretné hamarosan klip formájában látni. Akinek pedig nincs meg az új album, annak van lehetősége a honlapon belehallgatni az új dalokba, így ők is véleményt tudnak formálni.

Venus - A Venus rajongóira bízza a döntést

A Venus honlapja szintén nem túl rég újult meg, de folyamatosan bővül, napi szinten kerülnek fel új cuccok a csapatról. Most már a dalszövegeket és fotókat is megtalálhatjuk a weboldalon.

A Zenekar egyébként nem lógatja a lábát, hamarosan élőben is bemutatja az új lemez dalait. Legközelebb február 6-án a debreceni Lovardában teszi tiszteletét a csapat a Zanzibárral karöltve, ahol várhatóan egy igazán fergeteges koncertben lehet része az odalátogatóknak.

Addig is mindenki eldöntheti mi a saját kedvence a Venus legújabb albumáról és már szavazhat is rá a Zenekar hivatalos honlapján!

fkriszta

2004. 01. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Venus rajongóira bízza a döntést cikk képei
Venus - A Venus rajongóira bízza a döntéstVenus - A Venus rajongóira bízza a döntést