Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Moby feléleszti a VooDoo Child-ot

Moby - Moby feléleszti a VooDoo Child-ot

Moby most visszakanyarodik a múlthoz, ahonnan elindult és újból egy techno-dance lemezzel rukkol elő, de ezúttal nem Moby néven, hanem a '90-es évekbeli művészneve, a VooDoo Child alatt. A "Baby Monkey" című lemeze hamarosan a boltokban.

Moby a sikerszériát már kissé megunva úgy döntött, hogy feléleszti '90-es évekbeli projektjét, a VooDoo Child-ot és megint visszakanyarodik a techno-house zene alapjaihoz. Január 27-én kerül a lemezboltokba az anyag, "Baby Monkey" címmel.

Moby ezen a lemezen végre nem a nagybetűs elvárásoknak próbált megfelelni, hanem az eddig féltve rejtett zenei ötleteit szerette volna vmi nagyon más formában kiadni, ezért is döntött a VooDoo Child név mellett. Az elmúlt évek állandó turnézásai alatt elég sok techno partin vett részt és ekkor fogant meg benne az ötlet, hogy jó lenne egy igazi underground dance lemezt összehozni.

Moby - Moby feléleszti a VooDoo Child-ot

És hogy mit vár a lemez sikerétől: "Nem várok túl nagy lemezeladást vagy sikert. Nem fogunk maxit kiadni és videoklipet sem készítünk. Semmi promóció, csak egy kellemes dance lemez lesz." - nyilatkozta Moby.

A VooDoo Child mellett már dolgozik a következő Moby lemezen is, ami a tervek szerint szeptember közepén lát majd napvilágot. Arról már annyit elárult, hogy nem lesz rajta más közreműködő művész, mert az állandó közös munkában már csak az üzletet véli felfedezni, amiből immár szeretne kimaradni.

fkriszta

2004. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 25. 0:00
Nagyon maszek

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Moby feléleszti a VooDoo Child-ot cikk képei
Moby - Moby feléleszti a VooDoo Child-otMoby - Moby feléleszti a VooDoo Child-ot