Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatér a Tears for Fears!

Tears for Fears - Visszatér a Tears for Fears!

A '80-as évek kultikus csapata, a Tears for Fears 14 évnyi kihagyás után most márciusban tér vissza a "Closest Thing To Heaven" című dallal, ami egyben beharangozója lesz az együttes áprilisban megjelenő új lemezének.

A Tears for Fears két oszlopos tagja, Roland Orzabal és Curt Smith nem túl rég döntötték el, hogy közös munkába fognak. A munka gyümölcse most márciusban válik nyilvánvalóvá a nagyközönség számára; ekkor térnek a fiúk vissza közel 14 év hallgatás után egy dallal, a "Closest Thing To Heaven" című számmal. Mindezt áprilisban egy új nagylemez is követi, amit "Everybody Loves A Happy Ending" névre kereszteltek.

A Tears for Fears együttes tagjai 1991-ben váltak el egymástól, két évvel a nagysikerű "Seeds of Love" című stúdióalbumuk után. Ezután Curt Smith szólópályafutásba kezdett, míg Roland Orzabal Tears for Fears néven még két albumot jelentetett meg. Igazi fordulatot az elmúlt év hozott a régi csapattagok számára.

Az elmúlt időszakban hozták ki "Tears Roll Down: Greatest hits" című válogatáslemezüket. Folytatásként pedig márciusban itt az első új dal 14 év után!

fkriszta

2004. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 08. 30. 0:00
Klassz lett az új lemezük! Profi!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Visszatér a Tears for Fears! cikk képei
Tears for Fears - Visszatér a Tears for Fears!