Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Avril Lavigne: közös munka az Evanescence volt gitárosával

Avril Lavigne - Avril Lavigne: közös munka az Evanescence volt gitárosával

Avril Lavigne jelenleg Los Angelesben készíti immár második nagylemezét, amelyen a hírek szerint nem más, mint az Evanescence nem régiben távozott gitárosa, Ben Moody is segédkezik.

Avril Lavigne már nagyban készíti a második nagylemezét egy Los Angeles-i stúdióban, ami a tervek szerint tavasszal fog megjelenni.

A lemezen a most szárnyra kapott hírek szerint az Evanescence októberben kivált gitároa, Ben Moody is segédkezik. Moody az Evanescence legutóbbi albumának, a "Fallen"-nek társzerzője volt, várhatóan most is sok kiváló dallal áll elő, immár Avril Lavigne új albumára. A lemezre többek között Avril gitárosa, Evan Taubenfeld és a kanadai énekes/zongorista Chantal Kreviazuk is írt dalokat. A producerek között olyan neveket láthatunk viszont mint Don Gilmore, Raine Maida és Butch Walker.

Avril Lavigne - Avril Lavigne: közös munka az Evanescence volt gitárosával

Az album és az első maxi címét még nem árulták el, de már biztos, hogy tavasszal a boltokba kerül Avril új lemeze.

fkriszta

2004. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 17. 0:00
Én egyszerűen nem hiszem el h Moody aki ilyen jó zenész a nevét adja egy Avril féléhez. Teljesen más stílus mint az Evanescence, remélem még véletlenül sem próbál Avril hasonlítani a hangzásukra, mert köze sincs ahhoz zenéhez! Hangja meg nincs a rockhoz szerintem.
Orsy 2004. 01. 17. 0:00
ne szidjátok Avrilt! tök király!!!
Vendég 2004. 01. 17. 0:00
szerintem is nagyon fullos a csajszi
Vendég 2004. 01. 23. 0:00
Pff nem hittem h ilyen indulatokat vált ki a hozzászólásom, én nem szídtam Avrilt, azokat én se bírom akik le k****-ák őt mer sztem az a nem intelligens dolog. Sztem nem vagyok hülye h nem szeretem, ebben az ügyben nincs az az Isten aki igazságot tehetne. Sajnálom, ha ezzel megbántom az Avril rajongókat. Sztem a Fórumok arra vannak h elmondhassuk a véleményünket, én nem mondtam senkire egy obszcén szót sem...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Avril Lavigne: közös munka az Evanescence volt gitárosával cikk képei
Avril Lavigne - Avril Lavigne: közös munka az Evanescence volt gitárosávalAvril Lavigne - Avril Lavigne: közös munka az Evanescence volt gitárosával