Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Őrült tömeg Ashanti koncertjén

No Doubt - Őrült tömeg Ashanti koncertjén

Történt minap szegény Ashantival, egy nigériai koncertje során a nézőközönség férfi tagjai annyira nem bírtak magukkal, hogy az énekesnő formás idomai láttán megrohamozták a színpadot. Csak a biztonsági emberek gyors közbeavatkozásának köszönheti, hogy még időben lejuthatott a színpadról.

Ashanti épp egy HIV/AIDS ellenes kampány keretében lépett színpadra a nigériai Abuja National Stadium-ban, amikor a közönség férfi tagjai a szó szoros értelmében megrohamozták a színpadot, így a fiatal énekesnőt csak a biztonsági csapat gyors közbeavatkozásának köszönhetően tudták lemenekíteni a színpadról.

Közel 10 ezres tömeget sikerült felhergelnie Ashanti-nak Nigériában, amikor egy rövid topban és egy kisnadrágban lépett színpadra. A koncert alatt a helyzet akkor vált igazán meleggé, amikor felhívott maga mellé egy férfit a nézők közül egy közös tánc erejéig, ekkor bizony a férfi nézők annyira bevadultak, hogy egyenesen megindultak a színpad felé, hogy leszedjék Ashantit, akit szerencsére a biztonságiak még időben lemenekítettek. Ashanti biztonsági csapata az esetért a helyi szervezőket okolja, mert szerintük túl közel engedték a nézőket a színpadhoz.

A helyiek elmondása szerint azért Ashanti is rátett egy lapáttal, hiszen túl kihívó és nem sokat takaró öltözéke nem véletlenül hívta ki az ottaniak őrjöngését, mivel ehhez a nigériai férfi lakosok nem igazán vannak hozzászokva.

fkriszta

2004. 01. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 17. 0:00
elmegy! mért szerinted?
Vendég 2004. 05. 08. 0:00
Véleményem szerint Ashanti nem kihívó, hanem ilyen a stílusa. Különben is vannak emberei akik eldöntség hogy és miben állhat színpadra. Ha a pasik nem bírnak magukkal arról csak ők tehetnek. Az ilyeneket ketrecbe kéne zárni. A cikk egyébként jó és tetszenek a képek.
Vendég 2004. 11. 11. 16:22
Valakinek megvan Ashanti BABY c. számának dalszövege?
Vendég 2004. 11. 22. 18:00
Kicsit elkésve de azért megírom...nézd meg a www.ohhla.com-on.Ha ott nincs: - www.letssingit.com - www.azlyrics.com PEACE!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Őrült tömeg Ashanti koncertjén cikk képei
No Doubt - Őrült tömeg Ashanti koncertjén