Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sting lesz a Kapcsolat koncert sztárvendége!

Sting - Sting lesz a Kapcsolat koncert sztárvendége!

Igaz, a Westel mobilszolgáltató cég még nem erősítette meg az információt, de már Sting hivatalos weboldalán - a www.sting.com -on olvasható a hír, hogy a brit zenész 2004. június 5-én, szombaton ingyenkoncertet ad Budapesten.

Sting hivatalos honlapjára január 15-én került fel a hír, miszerint a brit zenész 2004. június 5-én ingyenkoncertet ad Budapesten, a Hősök terén. A koncert szervezői, a Westel 900, akik akkorra már a külföldi tulajdonosuk után T-Mobile nevet veszik fel, még nem erősítették meg a hírt. Várhatóan, ha a művész már feltette a dátumot honlapjára, akkor már csak idő kérdése a hazai szervezők megerősítése.

Egyébként múlt évben, amikor Elton John tette tiszteletét hazánkban ugyanezen rendezvény keretében, akkor is hamarabb jelent meg a zenész honlapján a hír és csak napokkal később jelentette be a Westel.

fkriszta

2004. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 20. 0:00
Örülök neki, csak azt sajnálom, hogy INGYENkoncert, mert így egy csomó barom csak azért jön el, hogy halhassák az "evri bresz jú ték"-et. Két számot nem tudnak Sting-től csak ezt. Így sok IGAZI rajongó nem fér majd oda.
Vendég 2004. 02. 02. 0:00
Imádom Stinget!!!Elég csóró vagyok, de inkább fizetnék,hogy lássam mint, hogy ne a sok barom miatt!! Ejam
Vendég 2004. 02. 28. 0:00
Ha budapesti vagy hozzászokhattál volna már a "sok barom"-hoz. Ha nem , akkor ne érdekeljen, hogy kik vannak körülötted, próbálj majd Stingre koncentráni ...
Vendég 2004. 04. 08. 0:00
miért én pl csak az if i ever lose my faith in you számát ismerem és azért is megyek csak ki... szerintem ugyan olyan joggal hallgathatom mint ti és úgy pogózok rá a hawerjaimmal mint ti.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sting lesz a Kapcsolat koncert sztárvendége! cikk képei
Sting - Sting lesz a Kapcsolat koncert sztárvendége!