Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna világkörüli turnéra készül

Madonna - Madonna világkörüli turnéra készül

Madonna, aki az elmúlt időszakban saját zenei karrierét félretéve, hol politizáló nagyasszonyként, hol Britney Spears segédjeként tűnt fel, végre rajongóinak is kedvez. Még meg nem erősített információk szerint Madonna egy újabb világkörüli turnéra készül.

Madonna mostanság sok mindennel felhívta magára figyelmet, háttérbe szorítva saját zenei karrierét, kiállt a demokrata politikus Wesley Clark mellett, és nagyban támogatta a pop hercegnő, Britney Spears haldokló karrierét. Szerencsére ismét saját dolgaira kíván a közel jövőben koncentrálni, hiszen, ha minden igaz, egy új világkörüli turné szervezésébe kezdett!

Az MTV által kiszivárogtatott információk szerint a turné júniusban az Egyesült Államokbeli San Francisco-ban veszi kezdetét, mielőtt meglátogatja az öreg kontinenst, Európát. Most már mi is izgatottan várhatjuk a turnédátumokat!

fkriszta

2004. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Hugica 2004. 02. 03. 0:00
Imádom Madonnát,bár a Britney-s klip nagyon szar lett,nem értem,hogyan süllyedhet valaki,aki nagyon jó ilyen mélyre,mint Britney.....
Vendég 2004. 02. 21. 0:00
Szerintem britney egy nagy szar,én csak madonnát bírom,de a britney-s dolog már tulzás volt.britney nem fogja visszaszerezni a karrierjét...
Adrenalin 2004. 03. 03. 0:00
madonna a király!
Vendég 2004. 09. 25. 0:00
Sziasztok!Britney szerintem is pocsék!Hamburgerzabáló nem figyel az étkezési szokásaira és még sorolhatnám!Madonna még ebben is tökéletes csak egy hibája van,hogy zsidó származású(anyja révén),de ezt nem nagyon vállalja csak apja révén olasz származására büszke!Ennek ellenére imádom minden albuma remixe és videói dvd-i könyvei megvannak!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Madonna világkörüli turnéra készül cikk képei
Madonna - Madonna világkörüli turnéra készülMadonna - Madonna világkörüli turnéra készül