Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem visszavág

Eminem - Eminem visszavág

Eminem végleg megelégelte a konkurens rapperek által, a "The Source" magazin hasábjain ellene indított lejárató kampányt és hamarosan egy freestyle számmal vág vissza ellenségeinek, kicsit sem kímélve őket.

Mint ismeretes, Eminem ellen hónapok óta folytat ádáz támadást egy konkurens rapper csapat a tulajdonukban lévő "The Source" magazin hasábjain, akik Eminemet egy régi dallal zsarolják, amelyben rasszista kifejezésekkel illette a színesbőrűeket. A dal hosszas huza-vona után végülis most januárban megjelenhetett, igaz rövidített formában, hiába próbálták Eminem ügyvédjei megakadályozni a dal kiadását.

Eminem - Eminem visszavág

Eminem a sok magyarázkodás után úgy döntött, hogy válaszul egy dallal rukkol elő, amelyben kimondja a véleményét Dave Mays-ről és Ray Benzino-ról. A "The Invasion Part Three: Countdown to Armageddon" című anyagon, amely egy másik rap magazin, az "XXL" márciusi számában kerül kiadásra freestyle-ban vág vissza ellenségeinek, egy kicsit sem kímélve őket. Minden egyes vádpontra kitér, amit Benzino-ék "Eminem: Cleaning Out White America's Closet" főcím sztorija Eminem ellen felhozott. Így többek között beszél a vitatott dalszövegről, 50 Cent -tel és Dr. Dre-vel való közös üzleti kapcsolatáról, valamint arról, amit fehér rapperként ebben az egyébként fekete zenei műfajban tapasztalt az elmúlt évek során.

"Az egész ügyből a legrosszabb, ami lejöhet az embereknek, hogy én is ugyanolyan lökött voltam, mint a többi 16 éves srác. Az, hogy megteszed és kimondasz hülyeségeket, még nem jelenti, hogy komolyan is gondolod mindazt. Aztán mégis megteszed és nem gondolsz rá ... ez együtt jár egy ember fejlődésével, a felnőtté válással, míg meg nem találod önmagad." - nyilatkozta az XXL-nek Eminem.

Az "XXL" magazin márciusi száma február 3-án kerül az újságárusokhoz. Vélhetően ezzel sem zárul le a rapper-háború!

fkriszta

2004. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 22. 0:00
Király a cikk! Imádom Eminemet! Pussz anita
Vendég 2004. 01. 22. 0:00
Imádom Eminemet és nagyon egyetértek Anitával!!!! EMINEM FOREVER!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 01. 24. 0:00
EMINEM EGY BUNKÓ PARASZT!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 01. 24. 0:00
Köszönöm , hogy egyet értesz velem! Ui: Nem tudom ki írta azt , hogy Eminem bunkó paraszt, én ehez csak annyit szólok, hogy mindenki magából indul ki! Anita!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem visszavág cikk képei
Eminem - Eminem visszavágEminem - Eminem visszavág