Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin megemlékezik

Justin Timberlake - Justin megemlékezik

Justin Timberlake hiába ígérte meg, hogy a 2004-es évet pihenéssel tölti, most mégis elfogadott két felkérést, igaz nem zenei produkcióra, melyben "megemlékezik" egyrészt önmagáról egy memoárral, másrészt a Motown múltjáról egy műsor házigazdájaként.

Justin Timberlake a pihenés helyett mégis csak a munkát választja, legalábbis a most elfogadott két felkérés tükrében biztos, hogy nem marad ideje lógatni a lábát.

Már régóta kérleli több nemzetközi könyvkiadó Justin Timberlake-et, hogy vesse papírra eddigi rövid, ám tartalmas életét, most úgy tűnik, végre belefog a könyv írásába. A memoár jogait Angliában a londoni Transworld Publishers már megvette, azzal az ígérettel, hogy szeptembertől kapható lesz az életrajz. A könyv címét még nem döntötték el, viszont a kiadó már annyit elárult, hogy a designt ugynanaz a csapat fogja elkészíteni, akik anno Madonna "Sex" című könyvén dolgoztak. Az életrajzi könyv Egyesült Államokbeli megjelenéséről jelenleg folynak a tárgyalások, még nem eldöntött, hogy kinek a kiadásában fog piacra kerülni.

Justin Timberlake - Justin megemlékezik

Mindeközben Justint egy másik "megemlékezésre" is felkérték, még pedig az ABC televíziós társaság által bemutatásra kerülő "Motown 45" című emlékműsor házigazda feladatára. A műsorvezetésben Lionel Richie fogja kisegíteni, bár a televíziós műjfajban rutinosnak számító Justin ebben egyáltalán nem szorul segítségre. A műsor eltérően az eddigi Motown visszatekintő műsorokra, kivételesen nem egy nekrológ jellegű, történeti bemutatásra készül, így nem készülnek sem díjakkal vagy szépen megírt beszédekkel, sokkal inkább szórakoztató jellegű programmal. A két órás megemlékezést április 4-én a Los Angeles-i Shrine Auditorium-ban tartják, és valamikor májusban kerül adásba. A jegyekből befolyt összegeket pedig egy alapítványnak, a United Negro College Fund-nak ajánlják fel.

fkriszta

2004. 01. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 26. 0:00
Imádom Justint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nem baj, hogy nem pihen, hanem inkább ilyenekre feszíti az erejét
Vendég 2005. 01. 28. 16:32
Én is IMÁDOM Justint!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin megemlékezik cikk képei
Justin Timberlake - Justin megemlékezikJustin Timberlake - Justin megemlékezik