Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zséda aranylemezes lett!

Zsédenyi Adrienn - Zséda aranylemezes lett!

Zsédenyi Adrienn a 2003-as esztendőben minden bizonnyal a legnépszerűbb hazai könnyűzenei női előadói címmel büszkélkedhet, hiszen Adriennt rövid idő alatt szerette meg a hazai közönség. Első szólólemeze sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a napokban vehette át az aranylemezt.

Ritkán fordul elő, hogy debütáló albumról három különböző dal is (“Valahol egy férfi vár”, “Mennem kell tovább”, “Szeress most!”) ilyen kiemelkedő sikerrel szerepeljen a slágerlistákon. A “Zséda” című album már jóval meghaladta az aranylemez bűvös határát, ami azért is számít különleges teljesítménynek, mert tizenhárom éve hazai, elsőlemezes női előadónak saját dalokat tartalmazó nagylemeze ilyen sikert egy esetben sem ért el.

Zsédenyi Adrienn - Zséda aranylemezes lett!

Adrienn az aranylemezt január 21-én vette át egy budapesti szórakozóhelyen, amelyet óriási érdeklődés kísért, hiszen közel kétszázan ünnepeltek együtt az előadóval. Az este folyamán először Adrienn vehette át méltó elismerését, majd ő maga is megköszönte a közreműködést a szerzőknek, zenészeknek, segítőinek, sőt még férjének is 1-1 fényes koronggal. Végül az ünnepély megkoronázásaképpen egyetlen zongora kíséretében adott elő néhány különleges énektechnikát igénylő világslágert, valamint a „Zséda” albumról is ízelítőt adott.

Joggal merülhet fel a kérdés: botrányok, szaftos pletykák, meztelen címlapfotók nélkül is lehet a mai hazai sztárvilágban sikereket elérni? Adrienn sikertörténete tökéletes válasz és egyben bíztató példa lehet az ebben kétkedőknek.

Minden előadó számára az igazi megmérettetést az élő-koncertek jelentik, hiszen ez az a fórum, ahol az előadó bizonyíthatja: tehetségét, szakmai tudását és a zenei pályán mérhető hosszútávú létjogosultságát. Adrienn eddigi koncertjein, olyan meglepő magabiztossággal és profizmussal varázsolta el a közönséget, hogy szinte megfejthetetlen a törékeny előadóból áradó kifogyhatatlan erő forrása.

Adrienn életében a következő igazán fontos nap 2004. április 8. lesz, hiszen ezen a napon nagyszabású önálló koncerttel lép a Thália Színház színpadára, amire már nagyon készül! A szakma elitjéből válogatott zenészek Adrienn felkérését örömmel vállalták, hiszen mind a tíz, őt kísérő tehetséges zenész támogatja és elismeri Adrienn tehetségét, és boldogan osztoznak vele a közös sikerben.

fkriszta

2004. 01. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
fkriszta 2004. 01. 24. 0:00
Letölteni??? Ejnye-bejnye!:) Tessék megvenni a lemezt!
Vendég 2004. 01. 24. 0:00
Le szeretném tölteni Zsédenyi Adrienn zeneszámait valahonnan bárhonnan. Amúgy tök király
Vendég 2004. 01. 24. 0:00
Hol lehet letölteni? Kérem segítsenek! Amúgy tök király!! Előre is köszönöm.
Vendég 2004. 01. 27. 0:00
anyira nem jo!tipikus elszált a kismadár.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Zséda aranylemezes lett! cikk képei
Zsédenyi Adrienn - Zséda aranylemezes lett!Zsédenyi Adrienn - Zséda aranylemezes lett!