Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Brit Awards fellépői

Dido - A Brit Awards fellépői

Február 17-én a londoni Earl's Court-ban kerül megrendezésre a brit zenei szakma legrangosabb zenei díjátadója, a Brit Awards, melynek jelöltjei után az est fellépőinek névsorát is közzétették.

A Brit Awards ezévi átadója sem marad alul a korábbi évek színvonalától, a brit zenei világ színe-java tiszteletét teszi február 17-én a londoni Earl's Court-ban tartandó rendezvényen. A The Darkness, Busted és Dido élő fellépéseikkel fogják színesíteni a műsort. The Darkness és Dido is az est legnagyobb várományosainak számítanak, hiszen ebben az évben több kategóriában is jelölést kaptak Brit Award-ra.

Dido - A Brit Awards fellépői

Dido számára ez a fellépés lesz a 2004-es év első TV-s szereplése, míg a Busted-nak a leges legelső alkalom, hogy díjátadón élőben mutatkozhatnak be, így erre az estre egy igazán eredeti produkcióval készülnek, melyről még nagyban titkolóznak. Az est többi fellépői között lesz a Muse, Black Eyed Peas, 50 Cent és a Duran Duran csapata, akiket egy életműdíjjal fog kitűntetni a brit zenei szakma. Viszont a díjátadó két nagy meglepetését csak a jövő héten árulják el.

Időközben az is tisztázódott, hogy Dido mégis csak indulhat a brit díjakért, mivel rendelkezik brit útlevéllel. Dido-t egyébként ír származása miatt akarták kizárni a versenyből, de szerencsére a brit útlevele felmutatása után eséllyel pályázhat az év legjobb brit énekesnőjének járó díjért.

fkriszta

2004. 01. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 23. 0:00
DIDO A LEGESLEGJOBBBBB!!!!!!!!! JULCSI MONDTA
Vendég 2004. 01. 26. 0:00
Imádom Dido hangját,a zenéjével együtt meg egyenesen isteni. Annyira érzelmesek a számai, mindig tudnak rám hatni. Ajánlom mindenkinek! -E.I.
Vendég 2004. 01. 31. 0:00
Kissé depis, de én szeretk depizni! :) Azonkívül a Hunter nekem szól, vadász akarok lenni megint, a barátom nélkül! Nincs vkinek dalszövege, vagy honnan lehet megszerezni?
Vendég 2004. 02. 03. 0:00
Nagyon tetszik az új száma a White Flag isteni a kazia KIRÁLY

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Brit Awards fellépői cikk képei
Dido - A Brit Awards fellépőiDido - A Brit Awards fellépői