Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Chris csatája a paparazzikkal

Coldplay - Chris csatája a paparazzikkal

Chris Martint ismételten kihozták a sodrából a gátlástalan paparazzik. A hírek szerint - már nem először – az énekest (Coldplay) annyira felbőszítette a hívatlan vendégek szemtelensége, hogy kénytelen volt bekeményíteni saját és barátai nyugalma érdekében.

Történt ugyanis nemrégiben, hogy az énekes és újdonsült felesége, a gyönyörű színésznő, Gwyneth Paltrow éppen barátjuk, Kate Moss harmincadik szülinapjára rendezett partiról távoztak, amikor kirobbant a veszekedés. Christ – a szemtanúk állítása szerint – olyannyira felbosszantotta a sajtó képviselőivel való viaskodás a partin, hogy kiprovokálta a fotósoktól, hogy kapják el őt.

Coldplay - Chris csatája a paparazzikkal

Állítólag Martin a következőképpen hergelte a szemtelen lesifotósokat: „Gyerünk, hadd lássam, tudtok-e lépést tartani velem, ti elhízott, hájas fickók!!

Aztán dulakodás kezdődött a paparazzikkal, miután Chris elérte az autót, melyben Gwyneth utazott, majd - immár kocsival - megkísérelte utolérni a fotósokat, hogy a fényképéket megszerezze tőlük. Arról, hogy ez vajon sikerült-e neki, nem rendelkezünk információval.

Más jellegű - a Martin-Paltrow házaspárral kapcsolatos - hírről is beszámolhatunk. Eszerint a pár Spanyolországban kíván otthont teremteni magának. A hírek szerint már bele is fogtak a fészeképítésbe. A házat egy öt holdas telken húzzák fel valahol Talvera de la Reina közelében, amelyet minden bizonnyal Gwyneth kapott karácsonyi ajándékba.

Anett

2004. 01. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2004. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Chris csatája a paparazzikkal cikk képei
Coldplay - Chris csatája a paparazzikkalColdplay - Chris csatája a paparazzikkal