Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

B2K: folytatás Brandy öccsével

B2K - B2K: folytatás Brandy öccsével

Hiába kürtölte világgá a B2K ex-menedzsere, hogy Omarion kiválásával véget ért a csapat pályafutása, a fiúk nem adták fel és már meg is találták a negyedik tagot, akivel újra teljes lehet a B2K, aki nem más mint Brandy öccse, Ray-J.

A B2K minden híresztelés ellenére él és élni fog, legalábbis minden jel arra utal, hogy a maradék három tag nem esett a fejére, képesek Omarion nélkül is folytatni az együttes közös páyafutását. Nem is tétlenkedtek az elmúlt hetekben, egy gyors menedzsment-váltás után egy új, negyedik tag keresésébe kezdtek, aki a hírek szerint nem lett más, mint Brandy öccse, Ray J. Ray J. neve sokaknak még nem túl ismerős, talán a Phil Collins dal, az "Another day in paradise" feldolgozásából emlékezhetünk rá, amit nővérével közösen készítettek el.

B2K - B2K: folytatás Brandy öccsével

A fiúk immár új felállásban stúdióba vonultak, hogy új dalokat rögzítsenek, de még pontosan nem tudni, hogy Ray J-vel kiegészülve mikor hallhatjuk a felfrissült B2K-t. Az viszont már kiszivárgott, hogy a producerek között ott lesz R. Kelly, akivel állítólag egy dalt időközben már fel is vettek.

Azóta a B2K-t kiválása óta folyamatosan sározó Omarion, aki jelenleg már saját szólólemezén dolgozgat, az elmúlt napokban sokkal higgadtabban beszélt a volt csapatáról, sőt még azt is felvetette, hogy egy nap, amikor már mindegyikőjük kiélte saját szóló vágyait, elképzelhetőnek tartja, hogy az eredeti felállásban még közösen zenéljenek. Mindenképp elgondolkodtató Omarion mostani nyilatkozata, főleg annak tükrében, hogy a zenekar feloszlásról keringő híreket leginkábbb ő táplálta a média felé. Talán már megbánta döntését?

fkriszta

2004. 01. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
buzzancs 2004. 01. 29. 0:00
oke
Vendég 2004. 02. 05. 0:00
az az én Omarionom nagyon szép meg ilyenek!!! ő a legszebb a világon!!!!!!!!!
Vendég 2004. 04. 06. 0:00
Omarion a LEGJOBB pasi a VILÁGOOON!!! Nem bántsátok máár..... mondjuk elégé nagy marhaság volt, hogy kilépett mert most ő fog pofára esni elég szépen... a DAMN! C. száma NAON JÓÓÓÓ!!
Vendég 2004. 05. 19. 0:00
jo a zenéjük de omarion kész katasztrofa!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

B2K: folytatás Brandy öccsével cikk képei
B2K - B2K: folytatás Brandy öccsévelB2K - B2K: folytatás Brandy öccsével