Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyonce, Alicia Keys és Missy Elliott közös turnéja

Beyonce - Beyonce, Alicia Keys és Missy Elliott közös turnéja

A három nagy díva, Beyonce Knowles, Alicia Keys és Missy Elliott egyesíti erőit és ez év tavaszán közös koncertturné keretében lép fel az Egyesült Államok több pontján. Alicia és Beyonce számára ez lesz az első amerikai koncertsorozat, ahol legújabb albumaikat élőben is bemutathatják.

Már hetek óta folyik a találgatás akörül, hogy vajon sikerül-e megnyerni Beyonce Knowles-t és Alicia Keys-t egy közös amerikai koncertturnéra. Eddig menedzsmentjeik nagyban titkolóztak ezen terveikről, de a napokban végre napvilágot látott, most tavasszal együtt lép színpadra a két énekesnő, még hozzá kiegészülve Missy Elliott-tal.

Nagy várakozás előzi meg a turnét, hiszen ez lesz Alicia és Beyoncé számára is az első alkalom, hogy legújabb lemezük anyagát élőben az amerikai közönség előtt is bemutathatják. Alicia Keys "Diary of Alicia Keys" című korongjával eddig még csak kisebb klubokban lépett fel, Beyonce pedig "Dangerously in love" anyagával múlt év végi turnéja során csak európai helyszínekre jutott el. Missy Elliott számára is nagy kihívás lesz, hiszen legelső élő koncertjeit múlt év nyarán, a Rock the Mic extravaganza turné keretében adta.

A közös turné az eredeti tervek szerint március 12-én a Florida állambeli Lauderdale-ben veszi kezdetét, és április 18-án kaliforniai Oakland-ben ér véget.

fkriszta

2004. 01. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Peti 2009. 05. 30. 17:25
Segítsetek ki lécci, jó pár éve-talán 10 is-, láttam egy Missy Elliott klippet, melyben a Word Up című számot dolgozta fel. Ff, animáció-szerű volt és SEHOL sem találom, pedig 100% biztos hogy jól emlékszem!! Vagy mégsem...?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyonce, Alicia Keys és Missy Elliott közös turnéja cikk képei
Beyonce - Beyonce, Alicia Keys és Missy Elliott közös turnéja