Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Billy Corgan szólózik

Zwan - Billy Corgan szólózik

A valamikori Smashing Pumpkins, később Zwan énekese, Billy Corgan szólólemez készítésével fáradozik, legalábbis ez derül ki legutóbbi üzenetéből, amit rajongóinak küldött weboldalán keresztül.

Billy Corgan, akit a Smashing Pumpkins, majd a Zwan zenekar frontembereként ismerhettünk meg, most zenekarai feloszlása után saját szólólemezén dolgozik, legalábbis ezt a hírt tette közzé weboldalán keresztül.

"Már izgatottan várom, hogy elkezdjek ezen az albumon dolgozni, mert először életemben olyan dalok és szövegek kerülnek fel rá, amiben nem lesz semmilyen kompromisszum, nem kell senkihez és semmihez sem alkalmazkodnom. Ez egyben hangos és gyönyörű, költői és egyszerű lesz. Olyan, amilyennek én szeretném, hogy legyen." - mondta rajongóinak címzett üzenetében.

Lemezkiadója, a Warner még nem adot pontos felvilágosítást arról, hogy vajon mikor jelenik meg Corgan szólólemeze, de várhatóan még ebben az évben kezünkbe vehetjük. Addig még egy verseskötetet is megjelentet, melynek címét még maga sem döntötte el, de ami biztos, hogy heteken belül ez már a könyvesboltok polcaira fog kerülni.

fkriszta

2004. 01. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Billy Corgan szólózik cikk képei
Zwan - Billy Corgan szólózik