Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mariah: nem lesz duett J.Lo-val!

Mariah Carey - Mariah: nem lesz duett J.Lo-val!

Mariah Carey és Jennifer Lopez duettjéből nem lesz semmi. Legalábbis Mariah szóvivőjei szerint teljesen valótlanok azok a pletykák, melyek szerint a két énekesnő közös dal felvételét tervezné. Ezen persze egy cseppet sem lehet csodálkozni, hiszen köztudott, hogy a két díva híresen utálja egymást.

Mariah Carey szóvivőjei megerősítették, hogy teljesen alaptalanok azok a feltételezések, mely szerint Mariah Carey és Jennifer Lopez közös dal felvételét tervezné. A pletyka szerint, mely főleg amerikai magazinok hasábjain jelent meg, J.Lo ex-menedzsere, Benny Medina miután Mariah Carey mellé szegődött, állítólag megpróbálta a két énekesnőt egy dal erejéig közös munkára rávenni.

Mariah Carey - Mariah: nem lesz duett J.Lo-val!

Mindenképp blődnek tűnhetett ez a pletyka mindkét díva rajongótáborának, hiszen köztudott, hogy régóta folyik a rivalizálás és utálkozás Mariah Carey és J.Lo között, főleg mióta Mariah végleg elköszönt régi kiadójától, a volt férje által éveken át vezetett Sony Music-tól.

Mint már megszokhattuk, Mariah most is tett egy-két kedves megjegyzést J.Lo-ra, épp Jennifer napi 8 órás alvásadagját kritizálva: "Ha megengedhetném azt a luxust magamnak, hogy a saját dalaimat nem én énekelném el, akkor valószínűleg én is megtehetném, hogy napi 8 órákat aludjak."

Mariah a szóvivőjei elmondása szerint már stúdióba vonult, hogy dalokat írjon következő albumára. A lemez megjelenéséről még pontosabb információkat nem árultak el.

fkriszta

2004. 01. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 02. 0:00
Nem lesz II.János Pál és Anettka duett sem! Miért kellett ebből cikket írni amúgy? Annyira abszurd? Hogy lehetne összehozni Mariah gyönyörű hangját J-Lo-éval?
Vendég 2004. 08. 15. 0:00
Nagyon szép mariah carey nagyon szeretem azenéit
Vendég 2005. 02. 19. 13:14
Mariah Carey a legjobb! Remolg
Vendég 2005. 03. 03. 16:31
Csatlakozom Remolg. Szisu :o)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Mariah: nem lesz duett J.Lo-val! cikk képei
Mariah Carey - Mariah: nem lesz duett J.Lo-val!Mariah Carey - Mariah: nem lesz duett J.Lo-val!