Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Stúdióba vonult a Coldplay

Coldplay - Stúdióba vonult a Coldplay

A Coldplay csapata ezen a héten már bevonult londoni stúdiójukba, hogy elkezdjenek dolgozni soron következő harmadik lemezükön, mely várhatóan méltó folytatása lesz az előző háromszoros platinát jelentő "A Rush of Blood to the Head" című korongnak.

A Coldplay az új évet új feladatokkal indította. Miután legutóbbi albumukat a "A Rush of Blood to the Head" című lemezt szinte minden rangosabb díjkiosztón díjak sorára jelölték, most úgy döntöttek, nem ülnek babérjaikon és amint lehet, hozzálátnak új albumuk munkálataihoz. A héten már be is vonultak londoni stúdiójukba, hogy új felvételeket készítsenek. A csapat ezúttal is kitartott Ken Nelson producer mellett, aki előző két albumuk produceri feladatait látta el.

Coldplay - Stúdióba vonult a Coldplay

Chris Martin énekes és Jon Buckland gitáros Ken Nelson producerrel közösen már múlt év őszén Chicago-ban rögzített egy demo anyagot. Ezek között szerepel egy Pretenders feldolgozás, a "2.000 Miles" című dal is, amit már a zenekar hivatalos weboldaláról, a coldplay.com-ról le lehetett tölteni. Ez a dal is részét képezi majd a következő stúdiólemeznek.

Az új album 2005 előtt már valószínűleg nem kerül a lemezboltokba, mint árulták el a szóvivőjeik, sőt ebben az évben élő fellépést már nem is vállalnak.

A jövő hét a Coldplay együttes számára is várakozással teljesen telik, hiszen a Grammy díjakért folyó harcban az év legjobb dala kategóriájában komoly esélyekkel indul a "Clocks" című szerzeményük.

fkriszta

2004. 01. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Stúdióba vonult a Coldplay cikk képei
Coldplay - Stúdióba vonult a ColdplayColdplay - Stúdióba vonult a Coldplay