Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Bond-lány szeretne lenni

Britney Spears - Britney Bond-lány szeretne lenni

Britney Spears a minap újabb filmes tervét árulta el az újságíróknak, miszerint minden álma-vágya, hogy a 007-es ügynök oldalán, mint Bond-lány bizonyítson a mozibajáró közönségnek. Britney úgy látszik mindent megtesz, hogy hollywood-i babérokra törjön.

Britney Spears egy újabb meghökkentő kijelentést tett, miszerint a jövőben szeretne feltűnni a 007-es ügynök oldalán mint Bond-lány. Saját véleménye szerint kiváló Bond lány válna belőle és mindent meg is fog tenni, hogy rövid időn belül ebben a szerepkörben tűnjön fel a mozivásznon. A hírek szerint már ezügyben meg is kereste a James Bond filmek producerét, Barbara Brocolli -t.

Britney első filmes bukása után a "Crossroads" című film főszereplőjeként, nem riadt el további filmes tervektől. Nemrég keresték meg egy újabb hollywood-i szereppel, amelyben egy ambíciózus fiatal lányt alakítana, akiből egy nap híres színésznő lesz. Mintha csak róla mintázták volna a szerepet, neki is ez a legújabb álma-vágya, hogy hollywood-i szupersztár legyen.

"Nagyon komolyan szeretném venni a színészi feladataimat, hiszen az elkövetkezendő néhány évben sokkal inkább erre szeretnék koncentrálni." -nyilatkozta Britney.

fkriszta

2004. 02. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 02. 07. 0:00
Hogy 1 hülye KURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na ennyi
Vendég 2004. 02. 08. 0:00
Toxic dalszöveget akarok!!!!Itt vannak dalszövegek?Ha nincs mi ebbe a zene?????
Vendég 2004. 02. 08. 0:00
Én a 2.-kal értek egyet.Olyan szarok a zenéi , hogy...ezt nem lehet szóban , azaz írásban kifejezni.Még annak a disz- nónak is jobb a hangja , akit most akarnak kinyuvasztani. A cikk is szar , úgyhogy csá!!!
Wicca 2004. 02. 15. 0:00
Hülye kurva!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney Bond-lány szeretne lenni cikk képei
Britney Spears - Britney Bond-lány szeretne lenni