Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Janet magyarázkodik

Janet Jackson - Janet magyarázkodik

Janet Jackson nem kis feltűnést okozott a múlt hétvégén tartott Super Bowl gálán, ahol Justin Timberlake oldalán az átlagosnál jóval többet mutatott testéből. Mindezt egy élő műsor keretében tette, amivel még a rendezőket is jól meglepte. Most persze folyamatosan magyarázkodhat.

Janet Jackson a múlt hétvégén tartott Super Bowl amerikai foci rangadón szórakoztatta volna a nagyközönséget. Fellépése azonban nem kis viszolygást váltott ki a nézőkből, miután Justin Timberlake oldalán előadott dal közben egy hirtelen mozdulattal megvált kosztümje bizonyos darabjától, minek következtében mindenki megcsodálhatta Janet mellét. Mindezt egy élő műsor alatt tette, úgyhogy a rendezőket, így az MTV-t is rendesen zavarba hozta.

Janet Jackson - Janet magyarázkodik

Az elején tagadta az énekesnő, hogy a jelenet megrendezett lett volna, de utólag kiderült, hogy igenis tervbe volt véve a dolog, egyetlen egy hibával, hogy mindezt a műsor főpróbája után találták ki, a műsort szervező és élőben sugárzó MTV-t erről előzetesen nem tájékoztatva.

Janet és Justin Timberlake a történtek után bocsánatot kért, a rendezők pedig azonnal elhatárolódtak az eseménytől, mondván őket előre nem tájékoztatta senki és most is vizsgálják, hogy ki tehető felelőssé ezért az esetért.

Most aztán magyarázkodhat a kedves művésznő!

fkriszta

2004. 02. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Janet magyarázkodik cikk képei
Janet Jackson - Janet magyarázkodikJanet Jackson - Janet magyarázkodik