Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Janet Jackson ügye további lépésre készteti a TV-társaságokat

Janet Jackson - Janet Jackson ügye további lépésre készteti a TV-társaságokat

Janet Jackson hétvégi botrányos fellépése egyre több televíziós társaságot kényszerít további lépésre. Eddig is sok problémát okoztak a sztárok nem megfelelő viselkedésük miatt az élő műsorok közvetítése során, de a mostani ügy után több TV is szigorító intézkedéseket tervez.

Janet Jackson valószínűleg maga sem gondolta volna, hogy egy egyszerű mellmutogatás ilyen botrányt fog kavarni világszerte.

Mint ismeretes, Janet Jackson a Super Bowl gála egyik fellépőjeként épp Justin Timberlake oldalán táncolt, amikor egy hirtelen mozdulattal, Justin lekapta Janet kosztümjének egy darabját, így az énekesnő nem túl dekoratív jobb melle ország-világ számára felvillant. Nem is lett volna ebből ekkora botrány, ha ezt nem egy élő műsor keretében tették volna meg. Mindkét sztár azóta nyilatkozatok tömkelegével próbál magyarázkodni az eset miatt, Janet még egy videointerjút is eljuttatott a műsor egyik szervezőjének, az MTV-nek. Hiába a sok bocsánatkérés, most aztán benne vannak a slamasztikában.

Janet Jackson - Janet Jackson ügye további lépésre készteti a TV-társaságokat

A Super Bowl rendezők hibájából tanulva most egyre több televíziós társaság gondolkodik élő adásainak csúsztatásáról, hogy legalább így kivédjék az ilyen szituációkat. Közben a Super Bowl szervezői fekete listára tették az 'N SYNC zenekart és természetesen Janet Jackson művésznőt, aminek köszönhetően az 'N SYNC fiúcsapat másik tagja, JC Chasez nevét kihúzták a jövő heti fellépők sorából. A Grammy díjátadó is várhatóan csúszással kerülhet csak adásba, mert előre félnek a hasonló jellegű incidensektől a műsor szervezői.

Egyébként manapság egyre több problémát okoznak a sztárfellépők viselkedésükkel. Már szinte megszokott, hogy minden díjátadón vagy nagyobb rendezvényen elhangzik egy-egy trágár mondat a hírességek szájából. A mostani eset egy újabb megerősítés arra nézve, hogy sokkal szigorúbb feltételekkel hívják meg a sztárokat hasonló élő műsrokba.

fkriszta

2004. 02. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 02. 10. 0:00
Hát...!Elég gáz volt az a kivillanós jelenet!De olyat röhögtem!!!!!!!!!!!!!!!!
Max 2004. 02. 12. 0:00
Végre valakinek eszébe jutott gátat vetni a sok szemétségnek.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Janet Jackson ügye további lépésre készteti a TV-társaságokat cikk képei
Janet Jackson - Janet Jackson ügye további lépésre készteti a TV-társaságokatJanet Jackson - Janet Jackson ügye további lépésre készteti a TV-társaságokat