Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dido nem megy el a díjátadókra

Dido - Dido nem megy el a díjátadókra

Hiába jelölték több kategóriában is Dido-t Brit Awards-ra, valamint egy Grammy-re, a művésznő úgy döntött, kivesz pár hét szabadságot, hogy végre egy kicsit pihenjen, hogy aztán kellően fel tudjon készülni világkörüli turnéjára.

Dido elég nagy meglepetést okozott a tegnap közölt nyilatkozatával, miszerint pár hét szabadságra vonul, hogy ki tudja pihenni magát és fel tudjon készülni a következő világkörüli turnéjára, valamint, hogy végre új dalokat tudjon komponálni.

Ez bizony azt jelenti, hogy az énekesnő nem fog részt venni azon a Brit zenei díjátadón, ahol három kategóriában is jelölést kapott és várhatóan az este egyik nagy győzteseként távozhatott volna. Nem beszélve a beígért élő fellépésről, amit már hetek óta biztosra vettek a díjkiosztó szervezői. Mivel a szabadság közel 4 hetes lesz, így még a Grammy díjak gáláján sem tud ott lenni, holott egy kategóriában nagy eséllyel pályázhat elismerésre.

Dido - Dido nem megy el a díjátadókra

"A múlt év számomra igazán fantasztikusan telt. Azonban az állandó kötelezettségeim, különböző TV-s fellépések, rendezvények és promóciós feladatok miatt, egyáltalán nem volt időm kreatív dolgokat véghez vinni." - mondta Dido.

"Már alig várom, hogy újra stúdióba vonuljak és dalokat írjak, de a közelgő turném miatt is nagyon izgatott vagyok. Tudom, hogy igazán kellemes pillanatokat fogok kihagyni azzal, hogy nem lehetek ott a Brit díjátadón, de remélem mindenkit viszont láthatok majd a most induló turnémon." - fejezte ki sajnálkozását az énekesnő.

fkriszta

2004. 02. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dido nem megy el a díjátadókra cikk képei
Dido - Dido nem megy el a díjátadókraDido - Dido nem megy el a díjátadókra