Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nyilvánosságra hozták a házkutatás dokumentumait

Michael Jackson - Nyilvánosságra hozták a házkutatás dokumentumait

Michael Jackson ügyében eljáró Rodney Melville bíró a napokban engedélyezte a házkutatás idején készült dokumentációk nyilvánosságra hozatalát. Közel 800 tárgyat vettek szemügyre a kutakodó rendőrök.

Számos nemzetközi hírforrás tudósított arról, hogy Rodney Melville, a Jackson elleni ügyben eljáró bíró engedélyezte, hogy a házkutatás során lefoglalt tárgyakról készül lista egy részét nyilvánosságra hozzák.

A bíró a múlt hónapban úgy nyilatkozott, hogy csak akkor jelenhet meg a listából bármi is, ha a személyazonosításra alkalmas adatokat törlik belőle. A nyilvánosságra hozott részletekből kiderül, hogy Thomas P. Adams bíró a házkutatást megelőző napon délután fél hatkor írta alá magát a parancsot. Emellett tartalmazza egy a bíró és a házkutatás helyszínén levő nyomozók közti telefonbeszélgetés szövegét, melyben egy raktárhelyiség átkutatására kértek, és kaptak engedélyt. Az iratok tanúsága szerint lefoglaltak néhány számítógépet, levelet, számlákat, érvénytelenített csekkeket, újságokat, videokazettákat. Ez természetesen csak töredéke a több, mint 800 tárgyat tartalmazó listának.

Közben az Entertainment Tonight megerősítette, hogy a Santa Barbara-i rendőrség házkutatást tartott Marc Schaffel kaliforniai otthonában. Schaffel üzleti kapcsolatban állt Jacksonnal, ő volt "What More Can I Give?" című jótékonysági dalának producere. Schaffel nem tartózkodott otthon, amikor szombat délután, ügyvédje jelenlétében átkutatták calabasasi házát. A hatóságok részleteket nem hoztak nyilvánosságra arról, hogy miféle bizonyítékokat találtak, vagy egyáltalán mit kerestek. Azt sem lehet egyelőre tudni, hogy a vizsgálódásnak volt-e köze Jackson folyamatban levő ügyéhez.

fkriszta

2004. 02. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Max 2004. 02. 12. 0:00
Remélem végre leültetik a szemét pedofilt. Eddig eltussolták az ügyeit, de akire ennyi mindent ráfognak az tutira sáros...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nyilvánosságra hozták a házkutatás dokumentumait cikk képei
Michael Jackson - Nyilvánosságra hozták a házkutatás dokumentumait