Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

P. Diddy-t kitüntették

Puff Daddy - P. Diddy-t kitüntették

P. Diddy-t a XI. Rock The Vote díjátadón a fiatal amerikai szavazópolgárok választásokban való aktívabb részvételéért tett munkájáért külön elismerésben részesítették. A díjat odaítélő bizottság szerint Diddy rengeteget tett a fiatalok választások iránti érdeklődésének felkeltése ügyében.

P. Diddy zenei elismerései mellé most egy "nemzeti" kitüntetést kapott a XI. Rock The Vote Awards-on. A díjat az amerikai fiatalság választásokon való nagyobb részvételéért tett munkájáért kapta. A "Rock The Vote" nevű mozgalom immár 11.-ik éve küzd, hogy az amerikai lakosságot az állampolgári, társadalmi döntésekben való részvételre buzdítsa.

"P. Diddy ismertségét kiválóan használja arra, hogy a fiatalok érdeklődését rávilágítsa olyan témákra, amely jövőjüket nagyban meghatározza. Diddy elkötelezettsége a mi mozgalmunk iránt remélhetőleg 20 millió fiatalt fog az urnák elé csábítani a most novemberi választásokon." - nyilatkozta bizakodóan a díjat odaítélő bizottság elnöke, Jehmu Greene.

A díátadón olyan neves sztárok léptek fel Diddy mellett mint N-E-R-D, The Black Eyed Peas és a Fountains Of Wayne. A rendezvényt február 7-én, a los angeles-i Hollywood Palladiumban tartották.

fkriszta

2004. 02. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 02. 0:00
nem tudom!!!!!!!!!!!!!B.U.É.K mindenki a seggembe bújék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! üdv:Sokhegyi Beáta!!!!!!!!0620..............
Vendég 2004. 04. 02. 0:00
Hali picikéim!Na mizu???????????Marcsi vagyok!Szeretek lezbizni!Ha te is akasz akkor hivj fel! A számom 06203331535!!!Éjjel-nappal!! NON-STOP!!!!!!!!!!!!Na cumi!!!!
Vendég 2004. 04. 02. 0:00
Sziasztok Andi vagyok egy nagy faszcibáló ribanc és szeretem a KASSAI GÁBORT SZILASLIGETRŐL!!! A számom:06705780359!!!!!!!!!!!!Hivj SZERELMEM mert kell a hatalmas miccodád!!!!CSIBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 04. 02. 0:00
Csá Csabi vagyok és a MAJKA IS +VOLT!!!!!!!De te is +lehetsz ha fel hivsz!!!!!!!06203948100!Izgatottan várok mindenki hivását pusz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

P. Diddy-t kitüntették cikk képei
Puff Daddy - P. Diddy-t kitüntették