Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

ATB és Woody Van Eyden Valentin-napi fellépése

ATB - ATB és Woody Van Eyden Valentin-napi fellépése

Február 14-én Andre Tannenberg oldalán Wood Van Eydennel és Juniorral világraszóló trance estet adnak elő a budapesti közönségnek, a Home Clubban. Habár André ezúttal csak egymaga érkezik, és ha a technika drótevő ördögeit még időben eltávolítják a securitys-nek álcázott nagyranőtt sámánok, igen nagy sikerre számíthatunk.

Az ATB neve nem kevés forró hangulatú nyári buliról ismerősen csenghet. Aki járt már valaha klubbokban kizárt, hogy ne hallotta volna a „9 PM (Till I Come)”, a „Don’t Stop”,a „You’ re not alone”, vagy a „Long Way Home” slágerek egyikét a túlfűtött pörgés közepette. A Tanneberg úr által eltalált stílus latinos fűszerezésű, táncoskedvű zene, önkéntelenül is mozgásra inspirálja a megtalált fülek fürgelábú gazdáit. A saját bevallása szerint totálisan zenefüggő André, lassan 5 éve kápráztatja el közönségét, újra és újra megújuló vonalvezetésével, így az egyik legerősebb húzóerőt képviselve a stílus előadói közül.

A koncert (ha minden zsír) este... Mikor is kezdődik? Nos ezt még a Home Club hompédzsén is elfelejtették feltüntetni. Ha alapul vesszük a klubbokba járó közönség nappalhoz való időeltolódását, akkor az események kezdete 11 órára tehető. Onnantól már csak a fényezett padlónak kell kibírnia.

A partybelépő igen vaskos (4000 magyar forint elővételben, 5000 a helyszínen), jegyeladással a Ticket Express és természetesen maguk a szervezők is foglalkoznak. Viszont 5 évben egyszer van ilyen lehetőség. Nem érné meg szó nélkül, elszontyolodott szájjal elballagni mellette.

Előre is jó szórakozást minden résztvevőnek!

Cím: 1037 Harsány lejtő 6.

Ferenczi Attila

2004. 02. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 02. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 02. 09. 0:00
Nekem nagyon bejön az ATB,tehát szeretnék ezzel is hozzászólni a cikkhez.Imádok ezekre a dallamokra lazulni és én is szeretnék ott lenni a koncerten,mert ez akkora élmény lenne,de sajna nem engedhetem meg magamnak,így marad a cd otthon:O( Betty voltam.
Vendég 2004. 02. 10. 0:00
Egyetértek az előttem szólóval, nagyon kedvelem ATB zenéjét, de a belépőjegyet túl drágának tartom.
Vendég 2004. 02. 12. 0:00
A belépő tényleg sok/k/ de nem ér 1 előadó sem ennyit!
Vendég 2004. 02. 17. 0:00
Mit is mondhatnék.... Ott voltam atb és Woody fellépésén. Szenzációs volt. A világon nagyon kevesen tudnak olyan hangulatot teremteni mint ők. Minden húzásuk bejött.. a közönség extázisban.. még egy kis rögtönzött scratchelés is belefért a közönség által diktált: ATB! ATB! ATB! ritmusra. Egyébként 4000Ft-ból 4 alkalommal jutsz be akármlyik pesti klubba, de egy ilyen buli után úgy érzed ha egész évben nem mehetnél többet bulizni, akkor is megérte! Fantasztikus volt. Sokáig nem felejtem el az biztos!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

ATB és Woody Van Eyden Valentin-napi fellépése cikk képei
ATB - ATB és Woody Van Eyden Valentin-napi fellépése