Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Átadták az idei Grammy-díjakat – Beyonce aratott

Beyonce - Átadták az idei Grammy-díjakat – Beyonce aratott

Az idei Grammy díjkiosztó ceremóniáról a legboldogabban és legmegelégedettebben bizonyára az R&B egyik legkiválóbb művelője, Beyonce Knowles távozott. Az énekesnő ugyanis számos kategóriában elhozta a legjobbnak járó elismerést. Egészen pontosan ötöt söpört be a „zenei Oscarnak” nevezett kis gramofonból.

Beyonce „Crazy in Love” című dala két kategóriában is elvitte a pálmát, egyebek mellett ez lett a legjobb R&B dal is. Ám mindez csak a díjeső kezdete volt az ifjú művésznő számára, hiszen „Dangerously in Love” című debütáló albumával kiérdemelte a legjobb női R&B produkciónak járó elismerést, és ugyancsak ez a lemez nyert a legjobb R&B album kategóriában. A Luther Vandross -szal közösen készített „The Closer I Get To You” című dal átdolgozását pedig a legkiválóbb R&B produkciónak értékelték.

Beyonce - Átadták az idei Grammy-díjakat – Beyonce aratott

A sztárok sokaságát felvonultató Los Angeles-i ceremónián a Coldplay zenekar kapta meg a hőn áhított „Év lemeze” díjat a „Clocks” című anyagáért. Az együttes frontembere, Chris Martin a jól megérdemelt arany gramofon átvételekor sem tudott ellenállni annak, hogy ne hozza szóba az amerikai elnökválasztási versenyt, és ne említse meg a demokraták frontembere, John Kerry nevét: „Neki szeretnénk ajánlani ezt a díjat, aki remélhetőleg egy szép napon elnök lesz.”

Justin Timberlake két kategóriában is győzedelmeskedett és megragadta az alkalmat, hogy ismételten elnézést kérjen a múlt heti Super Bowl gálán történtekért. Mint arról már mi is beszámoltunk nektek, az említett eseményen Janet Jackson - Justinnal való közös produkciója közben - „véletlenül” felvillantotta egyik mellét.
Justin a „Cry Me A River”-ért átvehette a legjobb férfi popprodukciónak ítélt Grammy-t, s a köszönetnyilvánítás mellett a színpadon még így magyarázkodott a fent említett eset kapcsán: „Ami történt, véletlen volt. Borzasztóan sajnálatom; és bocsánatot kérek, ha valakit megsértett volna.”

Az idén Outkast érdemelte ki a legjobb urban/alternative produkció címet a „Hey Ya!”-val, a „Speakerboxxx – The Love Below” pedig az év albuma lett.

Az immár 46. alkalommal megrendezett zenei díjátadó showt egyébként Prince nyitotta meg a „Purple Rain” című számmal, melyet a dal és mozi megjelenésének 20. évfordulója alkalmából adott elő.

Anett

2004. 02. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2004. 02. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Leely 2004. 02. 10. 0:00
Már a Grammy is elkurvult...
Max 2004. 02. 12. 0:00
Miért kinek kellett volna adni? Aguilerának? Vagy Britney-nek? Szeintem ez még mindíg korrektebb így.
Vendég 2004. 02. 22. 0:00
Szerintem jó Beyonce!!
Vendég 2004. 02. 23. 0:00
szerintem pedig kurva jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó a legjobb!!!!!!bayonce bayonce

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Átadták az idei Grammy-díjakat – Beyonce aratott cikk képei
Beyonce - Átadták az idei Grammy-díjakat – Beyonce aratottBeyonce - Átadták az idei Grammy-díjakat – Beyonce aratott