Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A U2 már új albumán dolgozik

U2 - A U2 már új albumán dolgozik

A U2 zenekar a napokban vonul stúdióba, hogy elkészítse következő albumát, még pedig korábbi producertársukkal, Steve Lillywhite-tal. Lillywhite eközben megvált kiadói posztjától, hogy újból producerként tevékenykedjen.

A billboard.biz információi szerint a következő hetekben vonul stúdióba Bono és csapata, hogy új stúdióalbumot rögzítsen. A produceri munkálatokat nem más, mint korábbi producertársuk, Steve Lillywhite vállalta el. Lillywhite ezúton megvállt jelenlegi kiadói posztjától, amit a Universal-Mercury kiadónál töltött be az elmúlt 2 évben.

"Ez lesz a legelső alkalom, hogy egy U2 lemezen végig dolgozhatok. Producerkedtem a "The Joshua Tree,", az "Achtung Baby" és az "All That You Can't Leave Behind" című albumokon, de most lesz legelőször, hogy hosszútávon rendezkedem be a stúdióban." - nyilatkozta Lillywhite.

A U2 legutóbbi stúdióalbuma, az "All that you can't leave behind" 2000-ben jelent meg, közel 4,1 millió példányos eladást produkálva az Egyesült Államokban. Sikerét bizonyítja, hogy 2001-ben a legjobb rock albumnak járó Grammy díjat érdemelte ki, és három top10-es dalt másoltak ki róla.

Lillywhite, a brit zenei világ egyik legjobb producereként, olyan nevekkel dolgozott már együtt mint a Rolling Stones, Talking Heads, Peter Gabriel, Morrissey és a Dave Matthews Band. 2002-ben került a Universal kiadóhoz, de úgy látszik megelégelte az irodai munkát és újból producerként fog tevékenykedni a jövőben.

fkriszta

2004. 02. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 02. 15. 0:00
vcs sao d+++++++++++
Vendég 2004. 02. 18. 0:00
Alig várom már az új albumot!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 03. 02. 0:00
Imádom a U2-t!És én is nagyon,nagy kíváncsisággal várom az albumot!
Sona 2004. 04. 02. 0:00
Csináltam egy U2 fórumot a zene.net-en, regizzetek és írjatok, nagyon sok cikkem van róluk, amiket szívesen eladogatnék, még régről vannak meg, kb 89-91-es évekből Sona

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A U2 már új albumán dolgozik cikk képei
U2 - A U2 már új albumán dolgozik